• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlazi Vlada Ivić, "najveći trener ikada u Izraelu": Vraća se kući?

Autor Vladimir Sukdolak

Navijači Makabija iz Tel Aviva hvalospeva ispraćaju Vladimira Ivića, koji će na kraju sezone napustiti klub. Grci kažu da se vraća kući, vide ga opet u PAOK-u.

 Vladimir-Ivic-napusta-Makabi-Tel-Avib-povratak-u-Solun-PAOK Izvor: MN PRESS

Makabi iz Tel Aviva će u utorak odigrati još jednu utakmicu i tako zvanično spustiti zavesu na sezonu u kojoj je osvojio još jednu titulu prvaka Izraela.

Ali...

Možda će vas zanimati

Dan pred utakmicu sa Hopoelom Beer Šavom ozvaničeno je ono o čemu se danima pričalo. Srpski trener Vladimir Ivić napušta klub i to posle dve uzastopne titule.

Hvalospevi na Ivićev učinak i rad stižu sa svih strana, a jedan od navijača Makabija proglasio ga je čak najvećim trenerom koji je ikada radio u državi.

"Najveći trener u Izraelu i verovatno najbolji koji će ikada raditi. Hvala treneru, nedostajaćeš nam", napisao je pristalica Makabija.

Ivić je pored jedne titule osvojio i Kup Izraela, a jedino što mu se zamera je to što ekipa nije uspela da napravi nešto više u Evropi. Ekipu je vodio na 81 utakmici, pobedio je 54, na 20 je rezultat bio nerešen, a izgubio je samo sedam.

Pre Makabija Ivić je vodio PAOK od 2016. do 2017. U Solunu mu je bio prvi samostalni posao u karijeri. Grčki mediji Ivića vide ponovo na klupi crno-belih.

Vladimir Ivić (43) spominjao se proteklih godina i kao trener Partizana, kluba za koji navija i u kojem se igrački afirmisao. Postojala je i određena komunikacija sa čelnicima kluba, odnosno vođeni su razgovori na tu temu, ali saradnja nije ostvarena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC