• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov Crnogorac video kćerkicu JEDNOM: Ne znam više šta da kažem...

Autor Nikola Janković

Poraz u finalu Kupa, borba sa koronom, pa odlazak na pripreme bez šanse da posjeti svoje. Teško ljeto za Šćekića.

 FK Partizan Aleksandar Šćekić koronavirus ćerkicu vidio samo jednom Izvor: MN PRESS

Aleksandar Šćekić (28), prvi crnogorski fudbaler zaražen korona virusom, ujedno i prvi koji je pobijedio zloslutnu bolest, ispričao je u intervjuu za "Pobjedu" kako je izgledala njegova borba.

Počelo je manje-više svim znanim simptomima kovid-19 bolesti, od visoke temperature i malaksalosti, preko bola u grudima, zglobovima i mišićima, a potom i teškog kašlja.

"APELUJEM NA SVE LJUDE - ČUVAJTE SE..."

Obećao sam djeci da ću doći kući. Sada me svakog dana pitaju što me nema.

Dan pred odlazak na pripreme sa crno-bijelima, 193 centimetara visoki Beranac rekao je da mu se zdravlje pogoršalo posle finala Kupa sa Vojvodinom.

"Osjetio sam neprijatnosti nakon finala Kupa. Sve je ukazivalo na koronavirus. Testiran sam. Nalaz je bio pozitivan", rekao je Šćekić za "Pobjedu" i istakao da su tegobe trajale iznenađujuće kratko.

"Tri-četiri dana imao sam zdravstvenih problema. Sve ono što prati kovid-19. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Lično sam se uvjerio koliko ovaj virus zna da bude težak. Zato apelujem na sve ljude da se čuvaju", rekao je Šćekić.

"Poslije nekoliko dana izborio sam se sa bolešću. Ponovo sam testiran, rezultati su drugi put bili negativni. Sada je sve u redu, nemam nikakvih smetnji. Počeo sam da treniram, ispočetka malo sam, a potom i sa ekipom. Sve ide svojim tokom".

Pojedini sportisti imali su (i imaju) problema da se vrate u pun trenažni proces poslije ozdravljenja. Reprezentativac Crne Gore nije još osjetio posljedice zaraze i kaže da napreduje dobro.

"Kod mene nije bio takav slučaj. Čim je virus prošao, mogao sam da radim sve normalno. Nisam imao nikakvih smetnji ni tokom prvih treninga. I sada radim punim intenzitetom na pripremama Partizana", izjavio je vezista, koji je krajem avgusta 2018. kao fudbaler Genčlerbirligija potpisao za crno-bijele.

"NE ZNAM VIŠE ŠTA DJECI DA KAŽEM..."

Izvor: MN PRESS

Kaže da mu je u svemu najteže bila razdvojenost od porodice, koja živi u Beranama. Granice između Srbije i Crne Gore bile su i ostale zatvorene, pa Šćekić nije imao prilike da minimalnu pauzu do početka sezone 2020/21 iskoristi za posjetu svojima.

Najmlađu kćerku Teonu vidio je jednom u posljednja četiri mjeseca.

"Obećao sam djeci da ću doći kući. Sada me svakog dana pitaju što me nema. Ne znam više šta da im kažem", rekao je vlasnik 15 nastupa za reprezentaciju.

"Najmlađu kćerkicu sam vidio samo jednom. Nedostaje mi porodica, ali teško da ću uskoro uspjeti da odem do mojih. Počele su pripreme i idemo na Zlatibor, a ni oni ne mogu da dođu kod mene", nastavio je i konstatovao:

"Pandemija je sve poremetila, ali moraćemo nekako da izađemo na kraj s ovim".

PRED 2020/21: TITULA JE PRIORITET!

Izvor: MN PRESS

Šćekić se priprema za treću sezonu u dresu Partizana, koji je nosi 66 puta, postigao četiri gola, podijelio pet asistencija i osvojio jedan Kup. Malo je nedostajalo da ovaj časovnik bude "resetovan" prošlog januara, ali je odlučio da ostane u Humskoj.

"Bilo je ponuda u januaru, ali sam ostao. Sviđa mi se u Partizanu, imam ugovor na još godinu dana i vidjećemo šta će biti na kraju, ali ne bih imao ništa protiv da ostanem ovde i duže od toga", poručio je Šćekić iz Beograda u telefonskom razgovoru za podgorički dnevnik.

O sezoni 2020/21...

"Titula je prioritet", izjavio je.

"Uradićemo sve da trofej vratimo u naše vitrine. Imamo kvalitetnu ekipu i mislim da je vrijeme da prekinemo sušni period. Navijači čekaju titulu od 2017. i nadam se da ćemo ih obradovati na kraju sljedeće sezone", poručio je i dodao:

"Naravno da najviše ambicije imamo i u Kupu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC