• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić ne igra ni protiv Čelsija

Posle polufinala Lige šampiona, Nemanja Vidić neće moći da pomogne Mančesteru ni u utakmici koja praktično odlučuje o novom prvaku Engleske.

 Vidić ne igra ni protiv Čelsija Izvor: MONDO

Reprezentativac Srbije Nemanja Vidić zbog stomačnog virusa gotovo sigurno neće moći da nastupi za Mančester Junajted ni u najvažnijoj utakmici engleskog prvenstva, u subotu protiv Čelsija.

Štoper "crvenih đavola" preventivno je bio hospitalizovan u Barseloni zbog dijareje i stanje mu je sada stabilizovano, ali zbog potpune iscrpljenosti gotovo da nema šansi da kroz dva dana istrči na teren stadiona Stamford Bridž.

"Momak 36 sati nije ništa jeo. Tek danas su mu dali tanjir supe, tako da je iluzorno razmišljati o njegovom igranju u subotu. Mislim da je to potpuno isključeno. U pitanju je stomačni problem, ali lekari još nisu saopštili o kakvoj se infekciji radi", rekao je menadžer Aleks Ferguson.

Vidić se u sredu, za vreme jutarnjeg treninga pred utakmicu polufinala Lige šampiona, požalio na jak bol u stomaku. Odlučeno je da srpski internacionalac bude prebačen u bolnicu.

"To je bilo najbolje i najsigurnije rešenje. Posle utakmice je pušten iz bolnice i vratio se sa ekipom u Mančester. I dalje je pod nadzorom naših lekara i verujem da će sve biti u redu barem za revanš protiv Barselone", dodao je Ferguson.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC