• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva tvrdnja: Benzema je kompletniji od Anrija!

Autor Milutin Vujičić

Ovo će izazvati mnogo komentara...

 Karim-Benzema-kompletniji-od-Tjeri-Anri-izjava-Sidni-Govu Izvor: Guliver/Angel Martinez/Getty Images

Nižu se pohvale na račun Karima Benzeme!

Francuski napadač najzaslužnije je za šampionsko slavlje Real Madrida. U minuloj sezoni doprinio je sa 21 golom i osam asistencija, pa su ga zbog toga predložili i za osvajanje "Zlatne lopte", s tim da je kasnije potvrđeno da najveće individualno priznanje u fudbalu neće biti dodijeljeno ove godine.

Možda će vas zanimati

"Marka" ga je proglasila igračem godine u Španiji, ispred neprikosnovenog Lea Mesija, a čini se da su mnogi počeli da primjećuju njegove kvalitete tek po odlasku Kristijana Ronalda.

Vječito je bio u "njegovoj sjenci", i fantastično obavljao taj posao, međutim kada je trebalo da preuzme veću odgovornost i više se okrene golovima - Benzema je to rado prihvatio, što se vidi kroz njegov učinak u posljednje dvije sezone.

Ipak, nema ga u reprezentaciji Francuske, zbog skandala sa seks-snimkom u koji je upleo Valbuenu, ali ima onih koji bi željeli da ponovo obuče dres "trikolora".

Naime, njegov nekadašnji saigrač iz Liona, penzionisani Sidni Govu, hvalio ga je na sva zvona.

"Nisam iznenađen, uvijek sam mislio da je jedan od najboljih napadača u Evropi. Imao je malih problema u početku, ali sada ima odgovornost, pravi je vođa tima", kazao je Govu.

"Najviše mi se sviđa njegov profil napadača. Nije čist golgeter, a nije ni Firmino takođe, nego nešto između. Može sve - da daje golove, asistira, kreće se bez lopte. Ima rijetku paletu mogućnosti za svoju poziciju, nije opsjednut golovima, a dosta su ga i kritikovali".

Izvor: MN PRESS

Sidni Govu je toliko oduševljen načinom na koji igra Karim Benzema da ga je stavio čak ispred i legendarnog Tjerija Anrija...

"Mislim da je čak iznad Tjerijevog nivoa. Anri me je impresionirao ne samo što je brz, nego i kada je imao loptu. Ipak, Karim je kompletniji od njega. Uvijek je bio perfektan fudbaler. Ako volite fudbal - nemoguće je da ga ne volite", ispričao je Sidni Govu za "L'Ekip" i izazvao mnogo komentara.

Šta vi mislite, da li stoji ovo poređenje legendi Arsenala i Real Madrida?

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC