• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović poslao Materacija u bolnicu

Poslije kung-fu starta Ibrahimovića, za koji je kažnjen samo žutim kartonom, Materaci je na kratko izgubio svijest pa je morao na skener.

 Ibrahimović poslao Materacija u bolnicu Izvor: MONDO

Marko Materaci prevezen je u bolnicu u nedelju uveče, nakon što je izvukao deblji kraj u sudaru sa Zlatanom Ibrahimovićem tokom velikog italijanskog derbija između Intera i Milana (0:1).

Materaci i Ibrahimović sudarili su se u drugom poluvremenu utakmice, a opšti utisak je da je napadač Milana mogao i oštrije da bude kažnjen (dobio je žuti karton), jer je u toj situaciji krenuo i nogom u tijelo rivala i rukama prema njegovoj glavi.

Uz sve to, Materaci je bio bliži lopti i uspio je prvi da je izbije, nakon čega je Ibrahimović svom snagom naletio na njega u kung-fu stilu.

Video pogledajte na našem web portalu www.mondo.rs.

Ipak, sudija Taljavento nije imao hrabrosti da isključi Ibrahimovića, jer je samo koji minut ranije u svlačionicu poslao drugog fudbalera Milana Injasija Abatea.

Materaci (37) je dugo ostao da leži na travi Đuzepe Meace, nakon čega je iznijet kraj aut linije, gdje mu je ukazana prva pomoć. Na kratko, popularni "Matriks" se podigao na noge, ali je onda izgubio svijest na nekoliko sekundi i ljekari su odlučili da mora pothitno da bude podvrgnut pregledima.

Poslije obavljenog skenera glave, nisu uočeni nikakve povrede, već samo blagi potres mozga, pa je Materaci poslat kući na dalji oporavak, a vrijeme će pokazati da li će uspjeti da bude spreman za meč sa Kjevom u naredom kolu, kao i duel Lige šampiona sa Tventeom.

Derbi je riješen golom Ibrahimovića sa bijele tačke u petom minutu, nakon što ga je u kaznenom prostoru oborio upravo Materaci.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC