• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Henri: Hodžson ostaje u Liverpulu

Suvlasnik Liverpula Džon Henri podržao je trenera Roja Hodžsona i nagovijestio da uprava u januarskom prelaznom roku neće potrošiti mnogo novca na pojačanja.

 Henri: Hodžson ostaje u Liverpulu Izvor: MONDO

Liverpul je prošlog vikenda izgubio u prvenstvu od Stouka sa 0:2, a navijači "crvenih" su na tom meču tražili da ekipu preuzme legenda kluba Keni Dalgliš.

"Ovaj klub može biti bolji i pogrešno je za loše rezultate kriviti trenera i jednog fudbalera. Igrači Liverpula na svakom meču moraju da pruže maksimum. Ako to ne urade - neće pobijediti", rekao je Henri britanskim medijima.

On je nagovijestio da uprava u januarskom prelaznom roku neće potrošiti mnogo novca na pojačanja.

"Moramo naporno da radimo i da ulažemo u tim. Mnogi misle da to ne možemo uspješno da uradimo u januaru, pa ćemo na ljeto pokušati da dovedemo prava pojačanja. Svi igrači moraju da budu na nivou istorije kluba. Liverpul i dalje prolazi kroz težak peroid".

Henri je dodao da je razgovarao sa zvijezdama tima, pošto su mediji spekulisali da će napadač Fernando Tores i golman Hose Reina napustiti Enfild.

"Liverpul ima kvalitetne igrače i svi žele iste stvari - da pobijede. Razgovarao sam sa fudbalerima i zadovoljan sam. Sa pravom su me pitali su da li klub ide u dobrom pravcu, jer svi to žele, nakon čega sam im objasnio koje su naše želje i ciljevi", završio je Henri.

Poslije 13 utakmica Liverpul se nalazi na 11. mjestu na tabeli Premijer lige sa 16 bodova i ima 12 manje od prvoplasiranog Čelsija.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC