• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivunović: Nemamo komplekse zato smo najbolji

"Napravili smo veliku stvar jer je ovo generacija bez kompleksa koja postavlja nove fudbalske standarde u BiH", rekao kapiten Borca Vule Trivunović

 Trivunović: Nemamo komplekse zato smo najbolji Izvor: MONDO

Kapiten Borca, koji je u kolo prije kraja obezbijedio jesenju titulu u Premijer ligi BiH, Vule trivunović u intervjuu "Glasu srpske" sumirao dosadašnji dio šampionata. Trivunović je vođa Borčeve odbrane, koja je u 14. mečeva primila samo šest golova.
" Otvorili smo mnoge mogućnosti za buduće generacije kluba jer smo u Premijer ligi pobili sve rekorde. Ovaj uspjeh je veliki, posebno kada se zna da smo bili najjači kada su sumnje u nas bile najveće. Na terenu smo svima zapušili usta bez obzira na to što su svojim pričama pojedini dušebrižnici nama igračima i stručnom štabu stvarali pritisak ", rekao je Trivunović, čija ekipa je ove sezone srušila mnoge rekorde.

"Prvi put smo osvojili "Koševo", uspjeli da pobijedimo Travnik na "Piroti", primili smo najmanje golova, ostvarili najviše pobjeda... To su pokazatelji koji govore da imamo pobjednički duh. Nanizali smo 13 utakmica bez poraza, što nikad nikome nije pošlo za rukom u Premijer ligi BiH. Volio bih da vidim ko će uspjeti da nas nadmaši i kada", kaže Trivunović, kapiten tima, koji ima osam bodova više u odnosu na Željezničar i Sarajevo.
" Moj bivši klub Sarajevo je u rasulu i ne vjerujem da će moći da nam pariraju. Željezničar ostaje kao najozbiljniji konkurent u borbi za šampionski lovor. S timom sa "Grbavice" vodićemo žestoku borbu, a osam bodova prednosti je dobra zaliha za samopouzdanje, ali i psihološki aspekat".

Borac u će u posljednjem kolu prvog dijela šampionata gostivati u Trebinju kod Leotara.
" Bio bih zadovoljan da ostanemo neporaženi. I bod bi u "Dučićevom gradu" bio zadovoljavajući. To znači da bismo na kraju jesenje trke imali šest bodova više od Željezničara, što nije malo. Ta prednost bi nam dala određene garancije da ćemo i u maju prvi presjeći ciljnu vrpcu. Pokušaćemo da pobijedimo Leotar, ali ponavljam da je i bod više nego dobar", rekao je Trivunović, koji vjeruje da će Borac i na kraju sezone biti prvi.
"Da ne vjerujemo u to, ne bismo bili danas ovdje gdje smo. Svaki igrač kada izađe na teren sa grbom kluba na dresu spreman je da pruži mnogo više od prolivenog znoja. Mislim da sam mnogo rekao", rekao je Trivunović, koji se slaže da je Vlado Jagodić preporodio Borac.


" Vlado Jagodić je donio nešto novo, ujedinio sve strukture u klubu, prevazišao određenu problematiku. Posložio je stvari na svoje mjesto, pojedincima vratio samopouzdanje, fudbalsku čaroliju. Njegove zasluge su velike. Međutim, i Zoran Marić, prethodni trener ostaće upamćen kao strateg koji je osvojio Kup BiH, da tako kažemo trofej validan uz koji smo poslije toliko godina izašli u Evropu. To nije mala stvar. Borac ne smije da bude leglo previranja već istinskih vrijednosti i želje za postizanjem najviših fudbalskih standarda. Imamo sve predispozicije za to! Međutim, moja pretpostavka je da je izgubljen dijalog između stručnog štaba i igračkog kadra, odnosno tribina i nas na terenu, što je prouzrokovalo određene probleme koji nisu mogli da budu prevaziđeni", završio je kapiten Borca. (MONDO).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC