• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP UEFA: Bajern na mukama u revanšu

Bajern nije uspeo da sačuva gol prednosti u susretu sa Zenitom, dok su Rendžersi i Fiorentina u Glazgovu "pucali iz praznih pušaka".

 KUP UEFA: Bajern na mukama u revanšu Izvor: MONDO

Obe prve utakmice polufinala Kupa UEFA završene su u četvrtak nerešenim rezultatima, što pred revanš susrete, zakazane za 1. maj, svim ekipama daje pravo da se nadaju putu na finale u Mančester.

Bajern i Zenit odigrali su na Alijanc areni 1:1, što je rezultat koji su Bavarci odneli i na revanš prethodne runde protiv Hetafea. Tada su prošli dalje tek posle produžetaka (3:3).

Domaćin je poveo u 18. minutu, kada je Vjačeslav Malafejev odbranio jedanaesterac Franku Riberiju, ali je Francuz spremno reagovao na odbitak i smestio loptu u mrežu.

Rusi su u drugom poluvremenu zaigrali daleko ofanzivnije, a do izjednačenja su stigli katastrofalnom greškom Lusija u 60. minutu.

Bio je to za nijansu manje atraktivan autogol nego Riseov u duelu Lige šampiona Liverpul - Čelsi. Viktor Fajzulin je centrirao sa leve strane, a brazilski štoper u dresu Bajerna "znalački" zahvatio loptu glavom i matirao nepomičnog Olivera Kana.

Bajern je bio osetno hendikepiran neigranjem najboljeg strelca Luke Tonija, a Zenitu će kroz sedam dana nedostajati opasni Andrej Aršavin, koji je u Minhenu zaradio drugi žuti karton.

Glazgov Rendžers i Fiorentina su na Ajbroks parku odigrali 0:0. Tvrda utakmica, Rendžersi bez šuta u okvir gola, a "viola" sa nekoliko neiskorišćenih šansi.

Srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović igrao je svih 90 minuta za Fiorentinu.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC