• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić:Na pobjedu u Bratislavi

"Želimo pobijediti u Bratislavi. Cijenimo slovačku reprezentaciju, plasman u 1/8 finala SP-a je pravi pokazatelj o kakvoj ekipi se radi", rekao Sušić

 Sušić:Na pobjedu u Bratislavi Izvor: MONDO

Reprezentacije Slovačke i BiH u srijedu će u Bratislavi odigrati prijateljski meč. BiH reprezentacija okupila su u Beču, au Bratislavu su doputovali u utorak i odmah održali press konferenciju.
"Imamo dobru ekipu i svi igrači su dovoljno motivisani za ovu utakmicu. Znamo da neće biti lako, ali želimo pobijediti u Bratislavi", rekao je Sušić press konferenciji.

Sušić ima dosta problema sa povrijeđenim igračima. Sušić tako  neće moći računati na Emira Spahića, golman Kenan Hasagić, a od ranije je povrijeđen i Ermin Zec. Na spisku nema ni Asmira Begovića, kojeg Stoke Citi nije pustio na okupljanje.

"Ni sam ne znam tačno koji ću sastav izvesti. Upitna mi je ta pozicija na golu. Ne znam da li od samog početka krenuti bez Edina Džeke."Bio bih zadovoljan neriješenim ishodom uz dobru predstavu na terenu. Za ovaj susret izvešću najbolju ekipu koju imam, iako se radi samo o pripremnoj utakmici, rezultat je veoma značajan za nas. Zato, želimo pobijediti u Bratislavi. Cijenimo slovačku reprezentaciju, plasman u osminu finala SP-a je pravi pokazatelj o kakvoj ekipi se radi", završio je Sušić

Utakmica će igrati  sutra sa početkom u 17 sati.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC