• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: Zvezdi nedostaje mašta u igri

Vezista Zvezde samoktiričan: "Da se ne lažemo, nemamo igru. Ponekad i ja posumnjam u ovu ekipu, ali to brzo suzbijem u sebi".

 Koroman: Zvezdi nedostaje mašta u igri Izvor: MONDO

Tri pobjede i dva poraza učinak je fudbalera Crvene zvezde u posljednjih pet mečeva. O igri tima Aleksandra Kristića niko nema riječi hvale. Zvezda igra loše, a to priznaju i neki njeni prvotimci.

"Teško dolazimo do rezultata, nemamo igru, ne treba da se lažemo. Mislim da smo protiv Rada na Banjici imali samo jednu šansu. Dajemo u svakoj utakmici maksimum, niko nije srećan zbog loše igre, ali pobjeđujemo. Zamislite tek da igramo dobro, kakve bismo rezultate postizali. A možda bismo i gubili?", rekao je Koroman za beogradske medije.

Iskusni fudbaler smatra da je igra u defanzivi poboljšana, ali da "škrpi" u veznom redu.

"Takva nam je koncepcija, jednostavno nemamo prepoznatljivu igru, nedostaje nam maštovitost...", kaže Koroman, ali i dodaje da ne bi imao ništa protiv da do kraja prvenstva Zvezda igra kako igra samo da pobjeđuje.

"Složio bih se sa ponudom da ovako igramo, a da pobjeđujemo, ali postoji opanost da se negdje okliznemo. Povremeno se i kod mene javi sumnja u mogućnost ove ekipe, ali je brzo suzbijem u sebi. Mislim da je za sliku viđenu tokom ove jeseni dosta zaslužan neuspjeh u Evropi, jer se poslije Slovana sve gledalo drugačijim, pritisak je automatski bio mnogo veći", citira "Sport" riječi Koromana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC