• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt u Čačku: Neško Milovanović ostaje trener

Nenad Milovanović podnio ostavku na mjesto trenera čačanskog Borca. Uprava mu dala podršku i "pocjepala" ostavku.

 Obrt u Čačku: Neško Milovanović ostaje trener Izvor: MONDO

Uprava Borca iz Čačka i dalje vjeruje u Nenada Milovanovića. Iako je tim bez pobjede u posljednjih devet mečeva (od 12 odigranih kola) i iako je on poslije poraza od Smedereva (0:1) podnio ostavku, u utorak je došlo do obrta.

Nenad Milovanović, dakle, ostaje trener Borca, koji će u nedjelju imati težak zadatak da prekine niz neuspjeha, jer gostuje Crvenoj zvezdi u 13. kolu Jelen Superlige.

"Ishitrene odluke nikada nisu bili maniri našega kluba. U potpunosti razumijemo Milovanovića. I njemu je 'pukao film', ali neću više da ponavljam iste stvari. Milovanović sigurno nije jedini krivac, nismo nezadovoljni njegovim radom. Uz sve nepravde koje smo doživjeli, analiziraćemo šta to nedostaje u našem radu, jer Borac nikako ne zaslužuje mjesto u donjem dijelu tabele. Sa takvom ocjenom složio se i generalni sponzor Milenko Kostić. Milovanović ostaje šef stručnog štaba, a o produžetku saradnje dogovorićemo se po završetku jesenjeg dijela prvenstva", rekao je sportski direktor Borca Slobodan Ilić, prenosi "Sportski žurnal".

Inače, Ilić nije promijenio svoju odluku o ostavci na mjesto potprdsjednika Zajednice klubova Superlige.

Povodom toga što je dobio povjerenje od uprave da nastavi da radi započeti posao, Milovanović je rekao da prihvata svoj dio krivice i da se slaže da mnogo toga treba promjeniti po završetku jesenje sezone.

"Emotivno i sportski sam vezan za Čačak i Borac i zaista mi teško padaju rezultatski neuspjesi. Slažem se da mnogo toga treba promjeniti po završetku jesenje sezone, jer Borac i sa ovim timom mora i može mnogo bolje. Očekujem da popravimo bodovni saldo u preostala tri kola, a u proljećnom dijelu prvenstva bez obzira na činjenicu da li ćemo nastaviti saradnju, Borac mora biti tamo gdje mu je i mjesto, u gornjoj polovini tabele", rekao je Milovanović.

Poslije gostovanja Zvezdi, Borac dočekuje Jagodinu, a potom u posljednja dva kola jesenjeg dijela gostuje: najpre BSK-u na Karaburmi, a potom i Javoru u Ivanjici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC