• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eleonora, EMA(nuel)...

Bio je Emanuel Alveš i radio je kao fizioterapeut u portugalskom klubu Naval. A onda je tražio bolovanje i vratio se kao Ema!

 Eleonora, EMA(nuel)... Izvor: MONDO

Fudbaleri portugalskog kluba Naval nisu ni slutili da ih je prethodnih godina masirala ženska ruka.

Fizioterapeut kluba, 37-godišnji Emanuel Alveš, radio je u klubu do prije dva mjeseca pod tim imenom i prezimenom. Svi su ga hvalili za dobar rad i "čarobne ruke". A prije dva mjeseca zatražio je od predsjednika kluba da otvori bolovanje i vratio se kao žena!

"Ovih 37 godina živjela sam u paklu, patnji i bolu. Uvijek sam se osjećala kao žena. Sada sam zadovoljna i moram da se spremim za novi život. Emanuel je umro i prepustio je mjesto Emi Alveš", izjavila je Ema poslije sedmočasovne operacije u španskoj Marbelji.

Za nju je život okrenut za 180 stepeni. Ne zna kakva će joj biti sudbina u klubu. Svjesna je, međutim, da ljudi još nisu spremni da prihvate ovakve radikalne promjene.

"Svijet fudbala još nije spreman za Emu. Za sada sam na odmoru, dok klub ne odluči šta će sa mnom. Spremna sam na odluku i da me više ne žele, ustvari to i očekujem", rekla je ona.

Klub Naval je iz malog mjesta Figuera i svjesna je da ni lokalno stanovništvo nije spremno za ovaj šok. "Ali, uradila sam ono što sam oduvijek željela, što sam oduvijek osjećala", rekla je Ema.

Predsjednik i svi u klubu su, naravno, zatečeni, ovom viješću. Svi su hvalili Emanuela sada Emu, kao vrsnog profesionalca i odgovornu osobu.

Predsjednik Aprigio Santoš kaže da uprava kluba još nije odlučila šta će sa njom. "Moraćemo svi u klubu da sjednemo i razgovaramo, prije nego što donesemo odluku", rekao je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC