• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapelo: Oh, Kerol, nemoj da zas....

Napadač Njukasla Endi Kerol dobija šansu od Fabija Kapela, koji ga upozorava da pazi šta radi, jer će biti u fokusu javnosti.

 Kapelo: Oh, Kerol, nemoj da zas.... Izvor: MONDO

Jedan od fudbalera koji je obilježio jesenju sezonu u Premijer ligi jeste i napadač Njukasla Endi Kerol. Momak igra odlično, u golgeterskoj je formi, ali njegovo ponašanje van terena je, najblaže rečeno, problematično.

Zbog sumnje da je napao svoju bivšu djevojku, sud u Njukaslu mu je odredio kućni pritvor do početka suđenja 10. januara. Ali, ne u njegovoj kući, već u domu kapitena Njukasla Kevina Nolana.

Kapelo nije zvao 21-godišnjeg Kerola za prethodni meč u kvalifikacijama za EURO 2102. godine protiv Crne Gore (bilo je 0:0), ali jeste za prijateljski duel protiv Francuske i najavio je da će mu dati šansu.

Ali, uz poruku: "Pazi šta radiš, dečko".

"Ovo je velika šansa, ali i veliki izazov za njega. Ako želi da ostane u reprezentaciji mora da promijeni način života. Nisam još pričao sa njim o njegovom privatnom životu, ali hoću. Svi prave greške kad su mladi, a on ima tek 21 godinu. Mnogi ljudi piju, zar ne?", rekao je Kapelo.

Selektor engleske reprezentacije apelovao je na cjelokupnu sportsku javnost da mu pomogne, a na njemu je da iznese teret slave i publiciteta. Novinari i fotoreporteri će ga sada pratiti još više, biće u fokusu, život će mu biti konstatno pod "lupom".

"Odlučio sam da nije u redu da ostane sa ekipom za meč sa Crnom Gorom, jer njegovo ponašanje nije bilo u redu. Sada sam ga pozvao, jer vjerujem da može da se popravi upravo tako što će biti sa timom. Ali, neka zna da mora da bude obazriv u svakom momentu i da će biti na oku", rekao je Kapelo.

Kerol je dao sedam golova za Njukasl u 14 utakmica ove sezone. "On je već sada interesantan igrač, ali apelujem na javnost da mu pomogne. Ponekada neka jača riječ i reakcija može da 'sprži' ovako mladog igrača ako ne igra dovoljno dobro", rekao je Kapelo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC