• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović odlazi kod Tošića u Moskvu?

CSKA iz Moskve želi Radosava Petrovića. Partizan traži tri miliona evra.

 Petrović odlazi kod Tošića u Moskvu? Izvor: MONDO

Predstavnici CSKA iz Moskve došli su u Beograd po Radosava Petrovića. Da li će ga i odvesti u prestonicu Rusije, biće poznato vjerovatno početkom januarskog prelaznog roka.

Možda i prije.

"Večernje novosti" u izdanju od četvrtka pišu o mogućnosti da poslije dvije godine, Zoran Tošić i Radosav Petrović ponovo zaigraju u istom klubu, ovog puta CSKA iz Moskve.

Navodno, Partizan za visokog reprezentativca očekuje obeštećenje od najmanje tri miliona evra, što ljetos niko nije bio spreman da plati od brojih evropskih klubova koji su bili zainteresovani.

Ukoliko Petrović i ode iz Humske, vezni red Partizana u proljećnom dijelu prvenstva neće biti značajno oslabljen, jer na tim pozicijama uveliko dobro igraju Milan Smiljanić i Mohamed Kamara, a očekuje se i da će do marta teško povrijeđeni Ljubomir Fejsa biti potpuno fit.

Pored Petrovića, čelnici Partizana će biti u januaru spremni da razgovaraju o prodaji još nekoliko igrača. Prvi u redu je Marko Jovanović, koji je odigrao veoma dobru polusezonu i poslije četiri godine procjenjuje se da je pravo vijeme da ode u inostranstvo. Dozvolu za odlazak u inostranstvo mogao bi da dobije i Nemanja Tomić, kao i Miloš Bogunović, Aleksandar Davidov, pišu "Novosti".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC