• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard povrijeđen, u Liverpulu bijesni

Kapiten "crvenih" propustiće duel sa Vest Hemom zbog povrede zadobijene u 85. minutu prijateljske utakmice Engleska - Francuska.

 Džerard povrijeđen, u Liverpulu bijesni Izvor: MONDO

Članovi stručnog štaba Liverpula kritikovali su selektora Engleske Fabija Kapela i nacionalni savez, zato što je Džerard proveo na terenu znatno više vremena nego što je bilo dogovoreno.

Ovaj je pet minuta prije kraja utakmice povrijedio primicač u duelu sa Gurkufom, pa je odmah morao da bude zamijenjen. Težina povrede još nije utvrđena, ali Džerard najvjerovatnije neće moći da igra u subotu protiv Vest Hema.

"Nevjerovatno je kako se ponašaju u reprezentaciji Engleske i fudbalskom savezu. Potpuno su ignorisali dogovor i negativna iskustva iz prošlosti. Sada ćemo mi da plaćamo za njihovu nestručnost i amaterizam. Sramota", poručio je preko svog Twitter naloga Daren Bardžes, čovjek zadužen za fizičku spremu fudbalera Liverpula.

Fizioterapeut Kris Morgan je vijest o povredi Džerarda propratio komentarom: "Sada je još malo jasnije zbog čega mrzim utakmice reprezentacija".

Fabio Kapelo objasnio je da je Liverpul tražio da Džerard ne igra više od 60 minuta, ali da to nije bilo moguće zbog povrede Gereta Berija.

"Da smo mogli, ponašali bismo se u skladu sa molbom Liverpula. Ipak, Beri se povrijedio i morao sam da u veoma mladom timu ostavim i neke iskusne igrače, kao što je Stiven. Naravno da nam je žao što se povrijedio".

"Don Fabio" dodao je da klub ne može da odredi koliku će minutažu fudbaler imati u nacionalnom timu.

"Oni mogu da nas zamole, ali ne mogu da odluče koliko će neko igrati. Ponavljam, da je bilo drugih rješenja, Džerard ne bi igrao duže od 60 minuta".

Loše vijesti na Enfild su stigle i iz Amsterdama, gdje je tek oporavljeni Dirk Kajt obnovio povredu članka na meču sa Turskom.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC