• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ignjatijević: Biće teže nego u Kupu

Lijevi bek Crvene zvezde smatra da se njegova ekipa neće "prošetati" do pobjede nad čačanskim Borcem u meču 13. kola Superlige.

 Ignjatijević: Biće teže nego u Kupu Izvor: MONDO

Crveno-bijeli su prije dvadesetak dana dobili kup utakmicu rezultatom 4:0, golovima Kaluđerovića (dva), Milovanovića i Isaha.

Pored uobičajene sportske devize, da je "teško istog protivnika pobijediti dva puta u kratkom vremenskom razmaku", od Čačana se očekuje jači otpor i zato što je u pitanju borba za bodove.

Zvezda je druga na tabeli, sa tri boda manje od vodećeg Partizana, dok je Borac trinaesti, ali sa solidnom prednošću u odnosu na tri najugroženije ekipe - Hajduk, Metalac i Čukarički.

"Drugačija su to takmičenja, sasvim različite utakmice, koje ne mogu da se porede. Neće nam biti nimalo lako", rekao je Nikola Ignjatijević na konferenciji za novinare pred nedjeljni meč.

"Borac je iskusna ekipa, dugo su zajedno, koncentrisani prije svega na odbranu svog gola. Ali mi poslije tri uzastopne pobjede imamo više samopouzdanja, a imamo i jasan cilj - da u posljednja tri kola jesenjeg dijela osvojimo devet bodova", dodao je Zvezdin levi bek.

On je priznao da crveno-bijeli ne igraju na očekivanom nivou, ali je istakao da su pobjede ipak najbitnije.

"Kritike na račun naše forme svakako ne prijaju, ali gledaju se bodovi i tabela. Ako moram da biram između bodova i dobrih igara, biram bodove. Nije sve uvijek idealno, iako se nadam da ćemo u narednom periodu početi i da igramo bolje".

Zvezda će protiv Borca igrati bez Pavla Ninkova i Stevana Reljića, koji će meč sa Čačanima propustiti zbog kartona.

"Biće teško, ali svi smo spremni da odigramo kako treba i uzmemo ta tri boda", naglasio je brazilski "zadnji vezni" Savio.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC