• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leman se "sapleo" o sopstvenu čarapu!

Bivši golman Njemačke, u kvizu "Želite li da postanete milioner", "pao" na trik koje je on prvi primjenio na Svjetskom prvenstvu 2006.

 Leman se "sapleo" o sopstvenu čarapu! Izvor: MONDO

Jens Leman u četvrtak je na njemačkoj televiziji RTL bio učesnik specijalnog izdanja čuvenog kviza "Želite li da postanete milioner". Društvo golmanu pravile su poznate ličnosti - voditeljka Ina Miler, komičar Bulent Čilan i baronica Stefani Gutenberg.

Osvojeni novac bio je namijenjen u dobrotvorne svrhe za fond "Mi ponažemo djeci", a njih četvoro je ukupno sakupilo 875.000 evra od mogućih milion. Jens, Ina i Bulen osvojili su po 125.000, dok je najviše znanja, sa osvojenih 500.000 evra, pokazala baronica Gutenberg.

Svi učesnici, na čelu sa inače vrlo strogim i ozbiljnim Ginterom Juhom, su se trudili da budu zabavni i smiješni. S obzirom na humanitarni karakter kviza takmičari su imali pravo da "pomalo" pomažu jedni drugima.

Najzanimljivije je bilo kada je u "vruću stolicu" sjeo Leman. Dok se golman koncentrisao da odgovori na ključno pitanje, voditelj je podigao nogu na kontrolni monitor i počeo da namješta čarapu. Kandidat nije mogao da vjeruje svojim očima, ali je razumio očiglednu aluziju na meč četvrtfinala Svjetskog prvenstva 2006, kada je Leman nešto slično uradio Estebanu Kambijasu u ključnoj seriji penala.

Dok se Argentinac spremao da izvede penal, Leman je počeo da namješta štucne. Psiho-trik je upalio, baš kao i u kvizu. Njemačka je prošla u polufinale zbog čarape, a Leman završio učešće u kvizu sa osvojenih 125.000 evra.

Čuveni golman, koji je na kraju prošle sezone okončao karijeru, u kvizu je saopštio da planira da se sljedeće godine, zajedno sa Oliverom Kanom, vrati fudbalu, ali kao trener. Leman je 10. novembra napunio 41 godinu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC