• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cakić: Partizanu želim titulu!

Strijelac oba gola za Čukarički Mihajlo Cakić na konferenciji za medije poželio da crno-bijeli i ovu sezonu završe kao šampioni.

 Cakić: Partizanu želim titulu! Izvor: MONDO

Partizan je na Banovom Brdu rutinskom igrom upisao nova tri boda i zadržao, odnosno barem do nedelje popodne uvećao prednost u odnosu na Crvenu zvezdu.

Aleksandar Stanojević ovaj put nije izašao pred novinare poslije utakmice već je to učinio njegov pomoćnik Vuk Rašović.

"Uradili smo ono što smo željeli. Ozbiljno smo ušli u meč što je brzo rezultiralo ubjedljivim vođstvom. Tako je bilo i u drugom poluvremenu, ali smo morali i da odmaramo igrače jer nas već za tri dana očekuje nova utakmica u Ligi šampiona", rekao je Rašović.

Partizan je poveo 4:0, ali je potpom dopustio protivniku da postigne dva prelijepa gola.

"Čukarički je postigao prelijepe golove. To je fudbal, ali ima krivice i do nas. Ponestalo nam je koncentracije, što ne bi trebalo da se događa bez obzira ko je protivnik i koji je rezultat. Primljeni golovi su opomena da se fudbal igra svih 90 minuta", rekao je Rašović.

Uprkos porazu 2:4, trener "brđana" Vladimir Rončević imao je razloga za zadovoljstvo.

"Odigrali smo dobro", počeo je šef stručnog štaba superligaša sa Banovog Brda.
Rončević je dodao da je šampion inspirisao njegove igrače da se u najboljem svjetlu predstave publici i da će se i ubuduće truditi da igraju slično. Na kraju je, ipak, konstatovao da je Partizan igrao onoliko koliko mu je bilo potrebno za osvajanje tri boda.

"Imali smo dva razičita poluvremena. Partizan je iskoristio naše greške i stekao prednost, a mi nismo uspjeli da preko Raškovića, Krčmarevića, Stojimirovića realizujemo povoljne prilike. U nastavku meča postigli smo dva lijepa gola. Svi su pružili maksimum, a ova utakmica poslužila je i za afirmaciju nekoliko igrača iz naše škole", iznio je Rončević.

Golman crno-bijelih Vladimir Stojković dobro je zapamtio kapitena Šahtjora Darija Srnu i Braginog napadača Limu, a od meča na Banovom Brdu dugo će se sjećati i Mihajla Cakića. Hrvat i Brazilac savladali su Partizanovu "jedinicu" iz "slododnjaka", dok je Cikiću to pošlo za rukom dva puta u roku od 20-ak minuta. Postigao je prelijepe golove - prvi iz igre, drugi iz prekida.

Fudbaler Čukaričkog kaže da mu je čast što je bio strijelac protiv najbolje ekipe na našim prostorima.

"Dogovorili smo se da šutiramo što više i uspjeli smo. Šteta što su golovi došli pred kraj, možda bi drugačije bilo da sam pogodio prije", rekao je Cakić i poručio:

"Želim Partizanu da osvoji titulu!", zaključio je Cakić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC