• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Teško mi je! Šćepović: Ovo je smiješno

"Razlog? Ne znam...", kaže Nemanja Tomić, jedan od dvojice odstranjenih igrača iz Partizana. "Sve mi je to pomalo smiješno", dodaje Marko Šćepović.

 Tomić: Teško mi je! Šćepović: Ovo je smiješno Izvor: MONDO

Djelovalo je sve idilično...

Partizan vodi 4:0 protiv Čukaričkog, igra se sredina drugog poluvremena, već je svima na Banovom Brdu, a i šire jasno da je šampion zabilježio novu prvenstvenu pobjedu i da je bar na 24 časa odmakao Crvenoj zvezdi na šest bodova razlike.

Nemanja Tomić je u igru ušao u 46. minutu, pri vođstvu od 3:0.

U 65. minutu, trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević, pri rezultatu 4:0, u igru uvodi još jednog talentovanog prvotimca, Marka Šćepovića.

Utakmica je završena rezultatom 4:2 i poslije meča, umjesto standardnih izjava, očekivanih od jedne naizgled rutinske pobjede, stigla je vijest da je Stanojević odstranio Tomića i Šćepovića iz prvog tima i da će oni od ponedeljka trenirati sa igračima Teleoptika, koji praktično predstavljaju treći tim Partizana.

A, upravo u tom Teleoptiku, Tomić i Šćepović su ne tako davno uspjeli da se domognu onog pravog, crno-bijelog dresa.

"Mnogo mi je teško", počeo je priču Tomić (22) za "Sport".

"Trener je bio ljut na nas, meni je rekao da sam od nedelje igrač Teleoptika", šturo je prepričao mladi vezista razgovor iz svlačionice.

Koji je razlog?

"Razlog? Ne znam ni sam... Vjerovatno nas je smatrao krivcima za primljene golove", rezonuje Tomić, koji se ove sezone našao na žestokom udaru navijača zbog slabe forme.

"Grobari" smatraju da se Tomić ne zalaže dovoljno na utakmicama i zbog toga su mu čak zviždali u više navrata, a na taj način samo je iskopana ratna sekira između fanova i mladog fudbalera. Još prošle sezone, bilo je vatre na toj relaciji, poslije čega se Tomić i izvinio.

"Nekada igram dobro, nekada ne, ali vjerujte, Partizan mnogo volim i uvijek dajem sve od sebe. Zato mi ovo teško pada... Moram da prihvatim odluku, da pokušam da se nametnem i razuvjerim šefa", rekao je Tomić, koji je rođen 21. januara 1988. godine u Kragujevcu.

U Teleoptik došao je 2006. godine, poslije devet sezona u podmlatku Radničkog iz Kragujevca, a za prvi tim Partizana debitovao je proljeća 2008. godine i brzo pobrao simpatije navijača. No, situacija se brzo promijenila...

Dok su navijači tražili kaznu za Tomića, koji je postigao šest golova u 80 nastupa za Partizan do sada, igrom Marka Šćepovića malo ko na tribinama bio je nezadovoljan. Ili bar zalaganjem.

Većinu je začudilo kada se pored Tomićevog imena, našlo i Šćepovićevo (19), vjerovatno zato što je mladi napadač ove jeseni bio strijelac osam golova za prvi tim Partizana, po četiri u prvenstvu i Kupu.

"Morate da pitate trenera Stanojevića za razlog zbog kojeg smo odstranjeni iz ekipe. Što se mene tiče, smatram da razlog ne postoji i ne bih komentarisao više na tu temu. Sve mi je to pomalo smiješno", bio je znatno oštriji Šćepović u prvoj izjavi poslije vijesti o kazni, u poređenju sa Tomićem.

Šćepović je rođen 23. maja 1991. godine u Beogradu i počeo je karijeru u mlađim kategorijama Partizana, a od 2008. do prošlog ljeta igrao je za Teleoptik.

Iako je Stanojević tandemu naložio da se javi na raport treneru Teleoptika Zvonku Vargi, iz njegovih riječi može se zaključiti da oni nisu poslati na neodređeno vrijeme u Teleoptik, već da su završili s prvim timom Partizana dok je Stanojević na klupi.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC