• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Neka Uprava vidi šta će sa njima

"Što se mene tiče, oni više nisu fudbaleri Partizana", poručio je trener crno-bijelih nakon što je iz prvog tima odstranio Tomića i Šćepovića.

 Stanojević: Neka Uprava vidi šta će sa njima Izvor: MONDO

Oštro!

Složili se ili ne sa odlukom trenera Partizana Aleksandra Stanojevića da iz tima odstrani Nemanju Tomića i Marka Šćepovića, ovaj mladi stručnjak pokazao je da ne preza ni od najradikalnijih poteza kako bi istrajao u namjeri da njegov Partizan igra maksimalno angažovano, makar vodio i 4:0.

I da svaki igrač, bez izuzetka, da sve od sebe.

Ispostavilo se, ne samo zbog (ne)zalaganja u meču sa Čukaričkim, koji je poslije 4:0, završen pobjedom Partizana od 4:2, da su najskuplji ceh za neadekvatan odnos prema crno-bijelom dresu platili Tomić i Šćepović.

Ne samo da ih je udaljio od prvog tima i poslao u filijalu Teleoptik, već je Stanojević poručio:

"Što se mene tiče, oni više nisu fudbaleri Partizana, a klub će da odluči o njihovoj sudbini", prenio je "Sport" izjavu mladog trenera, koji je bio toliko bijesan poslije utakmice sa Čukaričkim da je na konferenciju za medije poslao saradnika Vuka Rašovića.

"Tomić i Šćepović nisu više u Prvom timu. Razdužili su opremu. Rekao sam kolegi iz Teleoptika Zvonku Vargi da će sa njima da treniraju", dodao je Stanojević (39), čiji tim u 13 kola Superlige Srbije ima 11 pobjeda, remi i poraz.

Zbog čega se odlučio na tako radikalan potez?

"Takvo ponašanje više nisam mogao da tolerišem... Nevjerovatno je da se ponašaju tako nonšalantno, da manje pružaju od onih neuporedivo iskusnijih, koji nose dres Partizana i pod injekcijama, a u svakom trenutku utakmice daju maksimum", objasnio je Stanojević i dodao:

"Takav odnos Tomića i Šćepovića više ne mogu i ne želim da trpim".

Stanojević je objasnio da fudbaler koji želi da igra za Partizan, crno-bijeli dres mora da doživljava kao svetinju. I protiv Arsenala i protiv Čukaričkog.

"Dres Partizana je svetinja i on je iznad svih nas. Ako igrači koji su povrijeđeni, kao što su Krstajić, Ilić i Iliev, uz Babovića koji igra sa slomljenom rukom, mogu da daju sve od sebe i 'izginu' na terenu, onda i od onih koje uvedem sa klupe očekujem da daju sve od sebe", rekao je Stanojević u izjavi koju je prenio "Sportski žurnal".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC