• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako su Ronaldo i Ramos naljutili Murinja

Žoze Murinjo želi sve da ima pod kontrolom.

 Kako su Ronaldo i Ramos naljutili Murinja Izvor: MONDO

Sve!

Čak i kada zbog suspenzije sjedi na tribinama. Čak i kada njegov tim ima penal pred svojim navijačima pri vođstvu od 2:1... Ni tada, što se Murinja tiče, nema mjesta za opuštanje.

Trener Reala iz Madrida "odlijepio" je u 57. minutu, kada je shvatio da će najstrožu kaznu za njegov tim izvesti desni bek Serhio Ramos, a ne najbolji strijelac (neki će reći i najbolji igrač) Kristijano Ronaldo.

Murinjo je sa tribina počeo da više prema klupi Reala:

"Zašto ovo?!"

"Zašto je on šutirao!?"

Naravno, kamere su sve zabilježile i sada se može samo naslutiti kakvu su kritiku u svlačionici, a s obzirom na to da je prvog dana po dolasku u Real igračima pročitao stroga pravila ponašanja, nije nemoguće da Ramos i Ronaldo budu kažnjeni za nepoštovanje odluke trenera.

Video pogledajte na www.mondo.rs

Iako je znao da je Ronaldov posao da šutira penale, Ramos je prišao saigraču i zamolio ga da on to uradi, uz obrazloženje da osjeća samopouzdanje i da mu je to potrebno zbog nastavka sezone. Ronaldo nije ni trepnuo i dao mu je loptu u ruke, a Ramos je pogodio za 3:1. Real je kasnije pobijedio sa 5:1.

"Gol mi je je bio nepohodan da bih povećao samopouzdanje za nastavak sezone", rekao je Ramos, ne želeći da otkrije da li mu je i šta Murinjo zamjerio poslije utakmice.

"Kristijano Ronaldo izvodi penale, ali Serhio Ramos mu je prišao i zamolio da on to uradi... Žoze Murinjo je bio iznenađen kada je vidio šta se događa, jer on voli da drži sve stvari pod kontrolom", rekao je asistent na klupi Reala Aitor, koji je protiv Atletika imao funkciju prvog trenera.

Interesantno, neposlušnošću, Ramos je postao prvi Španac koji je postigao gol za Real ove sezone. Do sada, strijelci su bili isključivo stranci. Ronaldo je postigao skoro polovinu od 29 pogodaka ekipe, 14, a potom slijede Argentinac Gonzalo Iguain (7), njegov zemljak Anhel Di Marija (3) i Nijemac Mesut Ozil (3).

U narednom kolu, u "El Klasiku", sastaju se Barselona i Real Madrid, a Murinjo će se vratiti na klupu poslije dvije utakmice koje je posmatrao sa tribina, zbog toga što je kritikovao sudije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC