• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić: Jesam zvezdaš, ali sad ginem za Vošu

Na prozivke i uvrede dijela navijača Vojvodine, Nikola Lazetić odgovara: "Cijeli život volim Zvezdu, ali sada nosim dres Vojvodine i igram za nju svim srcem".

 Lazetić: Jesam zvezdaš, ali sad ginem za Vošu Izvor: MONDO

Najvatreniji navijači Vojvodine i Nikola Lazetić su na ratnoj nozi.

Otkako je došao, tačnije vratio u redove Vojvodine, nekadašnji kapiten Crvene zvezde nije uspio da "kupi" tvrdo jezgro navijača. Na utakmici protiv Inđije, proteklog vikenda, Lazetić je dao vodeći gol za novosadsku ekipu, ali zviždanje i uvrede sa tribina na njegov račun nisu prestajale.

Na kraju meča, pokunjeno je potrčao ka svlačionici.

"Poslije utakmice sa ekipom sam otišao da pozdravim navijače kako bismo im se zahvalili na fenomenalnoj podršci, ali pojedinci otvoreno pokazuju da zamjeruju što sam 'zvezdaš'. Zašto? Dobro je poznato ko sam i za koga cijeli život navijam. To se nikada neće promijeniti. Međutim, sada sam u Vojvodini i za nju se borim svim srcem. Dajem sve što mogu, radujem se svakoj pobjedi i svakom golu. Tako je bilo do sada i tako će ostati dok sam ovdje. Ne može na to da utiče par navijača", odgovor je Lazetića na prozivke "Firme", prenosi "Sportski žurnal".

On kaže da mu je u Vojvodini super i da nijednog sekunda nije zažalio zbog odluke da se, poslije desetak godina, vrati u "Staru damu" iz Novog Sada.

"Hteo sam svojim iskustvom da pomognem mladim i nesumnjivo kvalitetnim igračima. Za sada je sve super, a biće, uveren sam, još bolje i ljepše", rekao je Lazetić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC