• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superliga u brojkama: Jedna pobjeda gostiju

U 13. kolu Jelen Superlige tri pobjede domaćina, četiri remija i samo jedna pobjeda gostujuće ekipe - Partizana protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

 Superliga u brojkama: Jedna pobjeda gostiju Izvor: MONDO

Postignuto je ukupno 19 golova, najviše na Banovom brdu, čak šest.

Partizan je zabilježio drugu uzastopnu "četvorku", ali je primio dva gola i to oba iz velike daljine. Crno-bijeli su popravili svoj golgeterski učinak - u prethodnih 13 mečeva dali su 31 gol, a njihovi najveći konkurenti za titulu Crvena zvezda i Vojvodina zajedno 34 (po 17).

Čačanski Borac ni poslije 10 uzastopnih mečeva ne zna za pobjedu. "Zebre" su, očekivano, poražene u Beogradu od Crvene zvezde, što je treći vezani neuspjeh kluba iz Čačka. Zanimljivo je da Borac nije dao gol na posljednjih pet utakmica(!), a posljednji put zatresao je mrežu rivala u 8. kolu (16. oktobra), kada je gostovao Radu na Banjici (bilo je 3:1 za Rad).

Metalac je ostvario drugi trijumf u sezoni. Uspio je da savladala Slobodu Sevojno poslije preokreta.

OFK Beograd je u rezultatskoj krizi. Nema pobjedu od 8. kola, kada je savladao Spartak. Od tada tri remija i dva poraza.

Smederevo je osmi put ove sezone remiziralo, po čemu je rekorder u Superligi. Prate ga Javor, Borac i Spartak sa po šest remija, Sloboda Sevojno i BSK imaju po pet.

Na listi strijelaca nema bitnijih promena. I dalje su u vođstvu Radosav Petrović iz Partizana i Miloš Trifunović sa po šest golova, a na diobu drugog mjesta probili su se i partizanovci Iliev i Kleo. Po pet golova dali su još i Nemanja Arsenijević iz Slobode Sevojno, Miloš Dimitrijević iz Rada i Vojo Ubiparip iz Spartaka.

Ovo kolo, bar što se tiče golova, obilježio je Mihajlo Cakić iz Čukaričkog. Momak je dao dva izuzetno lijepa gola u meču protiv Partizana i teško je reći koji je ljepši od kojeg.

Dva gola dao je i Misdongard Betoligar za Metalac u meču protiv Slobode Sevojno.

U ovom kolu dosuđena su dva penala i to oba na meču Jagodina - Rad, po jedan na svakoj strani. I oba su realizovana (Đilas za Jagodinu, Koković za Rad).

Pokazan je samo jedan crveni karton - Dragomiru Vukobratoviću iz Inđije na meču protiv Vojvodine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC