• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milovanović: Konačno gol, ali i moja glupost

Vezista Crvene zvezde postigao evrogol na meču protiv Borca, ali i kažnjen zbog skidanja dresa. "Poželio sam se 'sjevera'...", kaže.

 Milovanović: Konačno gol, ali i moja glupost Izvor: MONDO

Oduvijek je bio poznat po razornom udarcu, po uzoru na svog ćaleta, legendardnog "Đoku bombu". Vezista Crvene zvezde Dejan Milovanović pokazao ga je na meču protiv Borca, postigavši rijetko viđen gol sa više od 25 metara.

Projektil u njegovom stilu.

"Dugo sam čekao ovaj gol. Trebalo je i ranije da dođe ali sada sam pogodio i to poslije dva duela na sredini terena", rekao je Milovanović za klupski sajt.

Ipak, poslije gola, napravio je, kako sam priznaje, glupost. Dobio je novi žuti karton zbog skidanja dresa i neće moći da pomogne saigračima u Subotici, protiv Spartaka u 14. kolu JSL.

"Bio sam baš radostan i željan 'sjevera', pa sam skinuo dres. Za tu glupost sam dobio žuti karton i sada me nema protiv Spartaka. Ipak, Zvezda ima dovoljno kvaliteta da u Suboticu ode po pobjedu i bez mene", kaže Milovanović.

Igra protiv Borca, primjetio je vezista Zvezde, ohrabruje i najava je boljih partija crveno-bijelih.

"Mislim da na ovom meču nismo ostali dužni navijačima, što nam se u prošlosti mnogo puta dešavalo. Sada smo igrali dobro, dominirali, stvarali šanse i na kraju postigli dva lijepa gola. Protiv Borca smo pokazali izlazak iz krize ali još je to daleko od željenog. Samo da ovo lijepo vrijeme izdrži do kraja jeseni odnosno do gostovanja u Subotici da ne bismo igrali po kaljuzi ili snijegu, jer tada je maltene nemoguće igrati fudbal 'do noge'", rekao je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC