• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić pozvao petoricu igrača Borca!

Odličnim partijama ove jeseni u prvenstvu Bosne i Hercegovine, pozive u reprezentaciju dobili Avdukić, Trivunović, Raspudić, Maletić i Nikolić!

 Sušić pozvao petoricu igrača Borca! Izvor: MONDO

Čak petoricu fudbalera banjalučkog Borca pozvao je selektor reprezentacije BiH Safet Sušić za prijateljski meč sa Poljskom.

Za prijateljsku utakmicu s Poljskom, koja će biti odigrana 10. decembra u Antaliji, stručni štab "zmajeva" se odlučio na igrače iz domaće Premijer lige BiH, obzirom da nije u pitanju zvanični FIFA termin i da klubovi iz inostranstva nemaju obavezu da puste igrače na reprezentativna okupljanja.

Ono što upada u oči jeste činjenica da je najviše fudbalera popularni Pape pozvao iz tabora jesenjeg prvaka BiH - ekipe banjalučkog Borca: golmana Asmira Avdukića, koji je bio član selekcije BiH i na susretu protiv Slovačke u Bratislavi, ali i defanzivca Vuleta Trivunovića, vezne igrače Borisa Raspudića i Darka Maletića, te napadača Stevu Nikolića!

Poslije Banjalučana, najviše reprezentativaca dao je Željezničar, aktuelni prvak BiH: Ibrahim Šehić, Velibor Vasilić, Semir Kerla i Edin Višća.



Golmani: Ibrahim Šehić (Željezničar), Asmir Avdukić (Borac),

Odbrana: Vule Trivunović (Borac), Semir Kerla (Željezničar), Velibor Vasilić (Željezničar), Muhamed Subašić (Olimpik), Josip Barišić (Široki Brijeg),

Vezni red: Boris Raspudić (Borac), Adnan Zahirović (Čelik), Kenan Handžić (Sarajevo), Muhamed Džakmić (Sarajevo), Dario Purić (Čelik), Edin Višća (Željezničar), Darko Maletić (Borac), Đenaldin Hamzagić (Sarajevo), Jure Ivanković (Široki Brijeg),

Napad: Zoran Kokot (Slavija), Stevo Nikolić (Borac), Adin Džafić (Čelik).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC