• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žene fudbalera ruše Gvardiolu: Zanosna Vlada očitala bukvicu najskupljem treneru svijeta!

Autor mondo.rs

Njena kolumna podijelila je navijače Mančester sitija na one koji bi sve potpisali i one koji ne misle da je njeno da priča.

 Vlada Sedan supruga Zinčenka kritikovala Papa Gvardiola Izvor: Instagram/@v.lada_sedan

"Ono što smo željeli da postignemo je da pokrijemo naše slabe tačke", rekao je Pep Gvardiola, obrazlažući zbog čega je ponovo izveo nekarakterističnu postavu i neuigranu ekipu u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Takođe, namjera je bila da pariramo na mjestima gdje su oni najjači", dodao je menadžer Mančester sitija, nakon što je njegov eksperiment sa trojicom štopera završen porazom od Olimpika iz Liona.

Jedan od onih koji bi imali puno pravo da se prepoznaju među "slabim tačkama" je Oliksandr Zinčenko. Ukrajinac je bio zdrav i imao pravo nastupa, ali je utakmicu u Lisabonu odgledao s klupe poslije odluke svog šefa da praktično "ukine" pozicije lijevog i desnog beka.

Izvor: Instagram/@v.lada_sedan - Guliver/Getty Images

Po povratku u otadžbinu na kratak ljetni odmor, jedini predstavnik Istočne Evrope sa minutažom u prvom timu "građana" upitan je da prokomentariše ovu taktičku zamisao slavnog Katalonca.

"To je provokativno pitanje. Nemam pravo da govorim o tome", rekao je 21-godišnji reprezentativac Ukrajine, koji je kao tinejdžer doveden na "Etihad" iz ruske Ufe za 2,5 miliona evra.

Ali, tada je iznio jedan zanimljiv podatak sa "Žoze Alvalade" stadiona.

"I dalje me proganjaju misli o tome, o svemu što se dogodilo tamo... Menadžer nije htio  ni da uđe u svlačionicu, nije došao da kaže jednu jedinu riječ poslije meča", izjavio je Zinčenko, koji je zabilježio dva nastupa u Ligi šampiona prošle sezone, oba u grupi.

Njegova supruga, međutim, nije imala namjeru da poštedi najplaćenijeg fudbalskog trenera današnjice. Vlada Sedan, atraktivna TV voditeljka, u kolumni koju objavljuje na jednom popularnom ukrajinskom portalu optužila je Gvardiolu da je izričiti krivac za novi neuspjeh Sitija u Ligi šampiona.

I obrazložila...

"Vjerovatno nemam pravo ovo da kažem, vjerovatno bi mi Oleksandar i zabranio, ali pokušaću da budem pristojna, iako bih najprije opsovala... Ovo je sve isključivo Gvardiolina krivica", napisala je 22-godišnja Vlada, koja je prošle godine rekla "da" na "Nacionalnom stadionu" u Kijevu, dok je pred njom bilo 1.000 crvenih ruža.

"Jedno je kada vas izbaci Bajern, a sasvim druga stvar kada ispadnete u utakmici sa Lionom. Ne želim nikoga da omalovažavam, ali bih vas podsjetila da je riječ o sedmoplasiranom timu francuske lige", nastavila je Ukrajinka.

"Za klub kakav je Mančester siti, moralo bi da bude nedopustivo da bilo ko eksperimentiše sa taktikom u tako krucijalnom trenutku. Znam da će mnogi odgovoriti da nemam prava da kritikujem, ali zašto bi neko odlučio tek tako da igra sa tri štopera, ako ima igrače koji vjeruju u sebe, imaju mirnu glavu i znaju dobro šta im je posao?", upitala je Vlada.

"Jednostavno sam bez riječi, ne znam šta da mislim o onoj postavi. Pogledajte fudbalere sa klupe. Bukvalno dva-tri kluba na svijetu mogu da igraju protiv tima sastavljenog od Sitijevih rezervista", poentirala je i pobrala simpatije među nezadovoljnim navijačima Mančester sitija, mada je bilo naravno onih koji su joj uskraćivali pravo na mišljenje.

Pep?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC