• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkaz se sprema Petroviću, a ne Grantu

Zbog loših rezultata Vest Hema otkaz će dobiti 45-godišnji Crnogorac, pomoćnik Avrama Granta, pišu ostrvski mediji.

 Otkaz se sprema Petroviću, a ne Grantu Izvor: MONDO

Vest Hem junajted poslije četrnaest kola u Premijer ligi drži začelje tabele sa samo devet osvojenih bodova (isto su osvojili i Vulvsi, ali imaju bolju gol-razliku). Ovo je dovoljan razlog da čelnici sa "Apton Parka" počnu da razmišljaju o promjenama na klupi...

Međutim, prema pisanju britanskih medija, Avarm Grant ne broji posljednje dane na klupi Vest Hema, već su pozicije uzdrmane bivšem reprezentativcu Jugoslavije - Željku Petrović. Rođeni Nikšićanin je dvije nedelje uoči početka sezone dobio šansu prije Pola Grovesa i Kevina Kina da radi kao Grantov asistent, ali će sada, po svemu sudeći, upravo on morati da plati ceh lošim rezultatima kluba.

Petrović nije omiljen ni kod igrača, koji su razočarani veoma lošim početkom sezone.

Grant je poslije ubjedljivog poraza od Liverpula (3:0) ponudio ostavku, ali su vodeći ljudi "čekićara", uprkos očiglednoj borbi za opstanak, koja za londonski klub postaje realnost, povjerili Izraelcu ekipu do kraja sezone.

Petrović je igračku karijeru počeo u Budućnosti iz Podgorice, a posljednju godinu prije raspada SFRJ igrao je za Dinamo iz Zagreba. Nastupao je još za Sevilju, Den Boš, RKC Valvijk, PSV i Uravu. Trenersku karijeru započeo je u Boavisti 2006, a samostalno je radio još i u RKC Valvijku, gdje je 2003. završio igračku karijeru.

Za reprezentaciju SFRJ odigrao je dvije i za SR Jugoslaviju 16 utakmica. Bio je učesnik Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine. Bio je jedan od fudbalera koji je dobio poziv Dražena Jerkovića da brani boje Hrvatske na prvoj utakmici "kockastih" poslije raspada stare države, ali je na kraju odustao...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC