• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KARA ZA RAPIDNU ELIMINACIJU: Zagreb neće imati 2 kluba u Ligi šampiona

Autori mondo.rs Autori Nikola Janković

Domaći nisu imali do kraja odgovor na ovu minijaturu dvojice Austrijanaca stranog porekla. Kara je dete turskih, a Arase nigerijskih migranata.

 Liga šampiona kvalifikacije Lokomotiva - Rapid 0-1 Izvor: EuroFootball/Getty Images Europe

To neće biti slučaj.

Najbolju šansu za gol posle vođstva zeleno-belih, imao je Maksimilijan Hofman u 39. minutu, ali je iz neposredne blizine tukao preko prečke. Domaći nisu stvorili nijednu pravu priliku.

Na praznom Stadionu u Kranjčevićevoj ulici: Lokomotiva - Rapid 0:1 (0:1), u poslednjoj utakmici 2. kola kvalifikacija na "stazi pratilaca".

Pre toga, u velikoj drami, Partizanov "dželat" iz prošle sezone ulaskom sa klupe rešio je još jednom posao za AZ Alkmar, dok je veče pre toga PAOK dobio crno-beli balkanski derbi.

Dinamov razvojni tim, inače aktuelni osvajač hrvatskog Kupa, započeo je debitantsko učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona u drugoj rundi i rapidno ispao. Nije pomogao ni ulazak naturalizovanog Brazilca, Samira, koji je dobio priliku u završnici da okrene stvar u korist "pesnika".

Međutim, drugačija se pesma pevala posle akcije vicešampiona Austrije iz 32. minuta. Skoro da nema ko nije "pucao" prema golu, Krunoslav Hendija je skinuo jedan udarac, drugi, ali ne i treći...

Položenog Kruna savladao je Erdžan Kara, koji je lagano plasirao loptu u mrežu na dodavanje mladog Kelvina Arasea. 

Domaći nisu imali do kraja odgovor na ovu minijaturu dvojice Austrijanaca stranog porekla. Kara je dete turskih, a Arase nigerijskih migranata. 

Lokomotiva i Rapid nisu bili potencijalni rivali Crvene zvezde na žrebu za 3. kolo u ponedeljak, ali Karabag, Legija, Makabi, Molde i Sarajevo jesu. Neki od njih već su obavili posao u drugoj rundi, evo svih rezutlata.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC