• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčevi "zmajevi": Opravdaćemo povjerenje

Petorica fudbalera banjalučkog Borca ponosni na pozive u reprezentaciju BiH i složni u ocjeni da će opravdati povjerenje selektora Safeta Sušića.

 Borčevi "zmajevi": Opravdaćemo povjerenje Izvor: MONDO

Selektor "zmajeva" Safet Sušić pozvao je najviše fudbalera jesenjeg šampiona Premijer lige BiH za utakmicu protiv Poljske u Antaliji 10. decembra.

To su: Vule Trivunović, Boris Raspudić, Stevo Nikolić, Darko Maletić i Asmir Avdukić.

"Borac je jesenji prvak i u prvom dijelu sezone je u potpunosti bio dominantan u odnosu na ostale klubove. Zbog toga je logično da najveći broj reprezentativaca bude iz redova Banjalučana pošto su dokazali kvalitet na domaćoj sceni", rekao je popularni Pape za "Nezavisne novine".

Crveno-plavi su jako zadovoljni pozivom u selekciju BiH.

"Veoma sam ponosan što sam se našao na spisku za meč protiv Poljske. Činjenica da sam pozvan u reprezentaciju govori da posjedujem kvalitet. Sigurno je da ću, ukoliko zaigram, pružiti maksimum i nadam se da ću opravdati poziv. Mečevi u reprezentaciji fudbaleru mogu samo da pomognu da postane bolji i nadam se da ću tako još da napredujem u karijeri", rekao je Raspudić.

Darko Maletić je povratnik u reprezentaciju BiH, čiji je dres oblačio devet puta.

"Poziv u reprezentaciju mi mnogo znači. Sretan sam što se vraćam u nacionalni tim i što su moje igre u Borcu skrenule pažnju selektora. Igrali smo na visokom nivou i smatram da smo zaslužili poziv. Nadam se da nećemo razočarati", dodao je Maletić.

I Trivunović odnosno Nikolić su takođe ranije nastupali za BiH, dok se sjajni golman Avdukić našao na spisku selektora BiH u prijateljskom meču protiv Slovačke, ali još nije debitovao u nacionalnom dresu.

"Velika je čast biti na spisku i nadam se da ću stati na gol u Antaliji. Sigurno je da će mečevi za BiH podići rejting i meni i Borcu", podvukao je Avdukić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC