• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: U Londonu branimo čast

Treneri Šahtjora i Partizan složili se da je ukrajinski šampion kvalitetnija ekipa.

 Stanojević: U Londonu branimo čast Izvor: MONDO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ocijenio je da je Šahtjor pokazao "veliku razliku u klasi" u Beogradu, kao i da mu je žao što njegov tim do sada u Ligi šampiona nije osvojio nijedan bod.

"Poslije poraza od 3:0 kod kuće, mogu samo da kažem da je Šahtjor pokazao veliku razliku u klasi. Držali smo se do 55. minuta, a poslije je samo bilo pitanje kako će rezultatski da se završi meč", rekao je Stanojević novinarima poslije utakmice petog kola Grupe H.

"Ova utakmica i igranje u Ligi šampiona bili su velika škola za nas, ali očigledno je da nam u svakom meču protivnik daje bar jedan lak gol, dok mi uvijek teško dolazimo u šanse", kazao je trener srpskog šampiona.

Partizan je izgubio svih pet utakmica ove sezone u Ligi šampiona, a u posljednjem kolu ga čeka gostovanje kod velikog Arsenala u Londonu.

"Prije početka takmičenja rekao sam samo da bi mi bilo žao da završimo s nulom. Žao mi je jer nam predstoji gostovanje kod Arsenala, koji je u posljednje dvije utakmice na svom terenu dao 11 golova. Probaćemo tamo da spasimo čast", rekao je Stanojević.

Trener šampiona Srbije žali što tim nije osvojio nijedan bod u dvomeču sa Bragom, u kome je, prema njegovoj ocjeni, bio najbliži tome.

Novinare je zanimalo šta treba da se desi da Partizan odigra bolje sljedeće sezone.

"Trebaju nam zaista kvalitetna pojačanja. Ne baš ona koja dovode Šahtjor i Arsenal, ali veća ulaganja u kvalitetna pojačanja. Tek tada bismo imali šansu da odigramo izjednačeno sa jakim rivalima", zaključio je Stanojević.



Trener ukrajinskog Šahtjora Mirčea Lučesku misli da se utakmica protiv Partizana u Beogradu razvijala kako je očekivao i da će njegov tim pokušati da osvoji prvo mjesto u Grupi H Lige šampiona.

"Bili smo pod velikim pritiskom pred ovu utakmicu. Rekao sam igračima da moramo da izdržimo prvo poluvrijeme i da pokušamo u drugom nešto da uradimo. To se i dogodilo, domaćin nije uspio da nam parira u drugom dijelu", rekao je trener Šahtjora poslije pobjede od 3:0.

"Zaslužili smo ove bodove, jer dobro igramo cijele sezone. Najvažnija nam je sljedeća utakmica, protiv Brage kod kuće. Hoćemo da pobijedimo i osvojimo prvo mjesto i prvi put u istoriji kluba izborimo plasman u osminu finala Lige šampiona", dodao je Lučesku.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC