• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Partizan neće biti najgori

Grupi od devet klubova koji u grupnoj fazi Lige šampiona nisu osvojili ni bod, mogli bi da se pridruže još Žilina i Bursa.

 LŠ: Partizan neće biti najgori Izvor: MONDO

Učešće fudbalera Partizana u aktuelnom ciklusu Lige šampiona, grubo rečeno, staje u samo tri riječi - "dođoh, vidjeh, izgubih".

Crno-bijeli su kod kuće protiv Šahtjora propustili posljednju realnu šansu da ostvare bar jedan remi. (POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU). Ni Aleksandar Stanojević kao objektivan čovjek sigurno ne gaji iluzije da će se na tom planu nešto promijeniti poslije gostovanja Arsenalu 8. decembra.

Zabilježiti svih šest poraza u elitnom evropskom takmičenju nije lijepo ni prijatno, ali nije ni velika sramota. Dogodilo se mnogima, događa se i ove sezone.

Pored Partizana, na bodovnoj nuli se nalaze još slovačka Žilina i turski Bursaspor, s tim da oni imaju mnogo bolje izglede da ostvare neki pozitivan rezultat. Žilina u posljednjem kolu dočekuje moskovski Spartak (utakmica bez većeg značaja za oba tima), dok Bursa poslije gostovanja Valensiji u srijedu, ima duel sa Glazgov Rendžersima kod kuće.

Čak i ako crno-bijeli jedini ostanu bez osvojenog boda, priključiće se "klubu" koji je od osnivanja Lige šampiona 1992/93 okupio devet članova. To su Makabi Haifa, Spartak Moskva, Košice, Fenerbahče, Anderleht, Rapid Beč, Levski Sofija, Dinamo Kijev i Debrecin.

Među njima je samo Makabi "uspio" da na šest utakmica ne postigne nijedan pogodak, ali mu ukupna gol-razlika 0:8 (u sezoni 2009/10) nije bila tako strašna.

Partizanova gol-razlika je trenutno 1:10. Da bi izjednačio negativni rekord, koji je Spartak postavio u sezoni 2002/03, prvak Srbije bi od Arsenala morao da izgubi sa 8:0...

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC