• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad trener odlijepi...

O čemu je razmišljao Sorin Karcu, trener Kluža, kada je nogom lomio staklo (ili pleksiglas) na klupi u Bazelu? Pa, vjerovatno, ni o čemu...

 Kad trener odlijepi... Izvor: MONDO

U napadu bijesa čovjek je sposoban svašta da uradi... Naročito kada smatra da mu je neko nešto uzeo, odnosno pokrao ga.

Ali, malo puta se u svijetu fudbala, naročito na Liga šampiona nivou, moglo vidjeti da trener jedne ekipe u sred utakmice nogom lomi staklo (ili pleksiglas) na klupi za rezervne igrače.

E, baš toliko je "odlijepio" trener rumunskog šampiona Kluža Sorin Karcu zbog toga što sudija na susretu 5. kola između Bazela i Kluža (1:0) nije dosudio faul nad njegovim igračem i to na sredini terena. Karcu je izgubio razum nekoliko minuta prije kraja susreta, dok je još vjerovao da njegovi momci mogu da postignu gol u Švajcarskoj i tako izbjegnu eliminaciju iz Evrope, kolo prije kraja takmičenja u grupi sa Bazelom, Romom i Bajernom.

Video pogledajte na našem web portalu www.mondo.rs.

No, Bazel je bio za klasu bolji tim od počeka utakmice i na kraju je zasluženo slavio, a (pre)temperamentni Karcu na konferenciji za medije priznao je da je njegov tim najlošiji u jakoj konkurenciji.

O incidentu nije želio da priča, ali su ga zato pošteno opleli najprije rumunski novinari, koji su se zgražavali u TV emisijama koje su išle uživo u utorak uveče, poslije prvog kontigenta utakmica petog kola.

Nema sumnje, Karcu će uskoro dobiti i pismo iz Niona, potpisano od strane Disciplinske komisije UEFA, a ne bi trebalo ni da ga začudi, ukoliko mu FK Bazel ispostavi račun za štetu koju je napravio.

Karcu (55) je veoma trofejan trener u Rumuniji, kakav je bio i napadač svojevremeno. Najviše uspjeha imao je sa Univerzitateom iz Krajove, sa kojom je bio šampion i osvajač Kupa Rumunije i kao igrač i kao trener.

Da li će mu bahatost ugroziti posao u Klužu, koji do oproštaja od Lige šampiona ima da odigra još duel sa Romom?

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC