• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terziću u pritvoru štuca srce, prebačen na VMA

Bivši predsjednik FSS Zvezdan Terzić prebačen je iz Okružnog zatvora u Beogradu na VMA zbog problema sa srcem i nesnosnih glavobolja.

 Terziću u pritvoru štuca srce, prebačen na VMA Izvor: MONDO

Prema riječima njegovog branioca Ante Boškovića, Terzić je poslije prvih pregleda zadržan na ispitivanjima na neurološkom odjeljenju te medicinske ustanove.

On se prvi put na tegobe požalio zatvorskim ljekarima krajem prošle sedmice, a u utorak je po njihovom nalogu hitno prebačen na VMA.

Bivši predsjednik FSS, poslije više od dvije i po godine bekstva, 11. novembra predao se pravosudnim organima Srbije, kada se u ranim jutarnjim časovima prijavio odjeljenju za potrage Kriminalističke policije Beograda odakle je sproveden u pritvor Okružnog zatvora u Beogradu.

Terziću je Viši sud u Beogradu odredio pritvor zbog opasnosti od bjekstva i posebno teških okolnosti prilikom izvršenja krivičnog djela za koje se tereti kao i visine zaprijećene kazne za to djelo, a koja je preko 10 godina.

Njegovi branioci uložili su žalbu na tu odluku sredinom prošle sedmice, ali žalba još nije stigla do Apelacionog suda, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Početak suđenja Terziću i trojici njegovih saradnika zbog sumnje da su nezakonito prisvojili oko četiri miliona evra od transfera fudbalera OFK "Beograd" u inostrane klubove, zakazan je za 17. januar 2011. u Višem sudu pred sudskim većem sudije Danka Lauševića.

Oni se terete za krivično djelo zloupotrebe službenog položaja za koje je zaprijećena kazna od dvije do 12 godina zatvora.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC