• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Humani "minimalac" Zvezde na Čairu

U utakmici u kojoj su svi pobjednici, s obzirom humanitarni karakter, na kraju je rezultatski ipak bio bolji gostujući tim: Radnički - Zvezda 0:1.

 Humani "minimalac" Zvezde na Čairu Izvor: MONDO

Igrajući kako bi se sakupio novac za podršku programu vještačke oplodnje u Srbiji, na niškom Čairu fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su domaći Radnički sa 1:0.

Jedini gol za beogradske crveno-bijele postigao je talentovani Petar Đuričković, koji je ponikao u Omladinskoj školi Crvene zvezde, a trenutno se "kali" u Sopotu. Mladi napadač savladao je golmana Radničkog Miloša Perića u 85. minutu, kada je lijepo "uhvatio" loptu sa udaljenosti od sedam metara.

Detalje sa utakmice možete pogledati na našem web portalu www.mondo.rs.

Utakmica, kojoj je prisustvovalo oko 3.000 gledalaca, kasnila je sat vremena, jer fudbaleri Crvene zvezde nisu bili u mogućnosti da stignu na vrijeme u Niš, zbog kvara na autobusu. Na kraju, što je najvažnije, prikupljeno je više od 300.000 dinara.


Kombinovani tim Crvene zvezde sa klupe je predvodio tandem Nikola Radmanović/Dušan Kljajić, umesto prvog trenera Aleksandra Kristića, a Beograđani su na Čair istrčali u sastavu: Pavlović - Cvetković, Đurić, Vasiljević, Reljić - Milovanović, Galkevičijus, Binić, Lazović - Jevtić, Perović.

Ova postava stvorila je dve izgledne prilike, ali Jevtić u 25. i Lazović u 35. minutu, nisu uspjeli da zatresu mrežu Nišlija.

U nastavku, šansu su dobili Knežević, Kovačević, Đuričković, Mijović, Nikolić, Stojković i Dragićević. Ovaj posljednji imao je odličnu šansu u 55. minutu, ali je slabo završio akciju.

Pobjeda je ipak došla poslije gola Đuričkovića.

Navijače Crvene zvezde na stadionu najviše je zanimao učinak novajlije iz Litvanije, Dominikasa Galkevičijusa, koji je dobio priliku kao starter u veznom redu i za 60 minuta na terenu, kako je na zvaničnom sajtu kluba ocijenjeno, "pokazao kvalitet, dobro snalaženje u prostoru, kao i solidne ofanzivne karakteristike".

Trener Kristić i sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić tek će u narednih nekoliko dana procijeniti da li je Galkevičijus zaista pojačanje za ovaj sastav, a meč u Nišu svakako im je pomogao u sastavljanju konačne ocjene.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC