• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Santiiiii: Pre pet godina su mu skidali kožu s ruke, da mu zakrpe zglob, a on i dalje gospodari!

Autor Nikola Janković

Morate voleti Santija Kasorlu.

 Santi Kazorla Pre pet godina su mu skidali kožu s ruke, da mu zakrpe zglob, a on i dalje gospodari! Izvor: Guliver, Eric Alonso/Getty Images Europe

Kada u 28. godini preplačete celu noć zbog bolova, sa 29 kažete treneru da niste u stanju da odigrate drugo poluvreme, jer je napolju previše hladno za vaše iskrzane ligamente i mišiće, sa nepunih 30 godina preplačete celu noć zbog bolova…

…a malo pre 31. rođendana saznate da vam je ponestalo kože za još jednu operaciju skočnog zgloba i da morate da odlučite - da li da vam seku sa ruke, pa zakrpe nogu ili da završite karijeru - poslednje što očekujete u 36. godini je da vam novi saigrači čestitaju na golu.

Možda će vas zanimati

Drugom golu. Na debiju za klub. U drugoj zemlji. Na novom kontinentu.

Ali, to je Santi Kasorla. Njega morate voleti.

Možda će vas zanimati

Izvor: marca.com

Ovaj majstor fudbala i veliki borac, nastavio je da prkosi sudbini i postiže golove za pamćenje i nakon što se pridružio treneru Ćaviju i kolegi, veteranu Gabiju na početku poslednje etape karijere profesionalnog fudbalera.

Španac je u prvom nastupu za Al Sad na praktičan način pokazao emirovom bratu, Mohamedu Bin Hamadu Bin Kalifi Al Taniju da nije samo došao na rekreaciju i dvogodišnje "školovanje" za poziv fudbalskog trenera, već i da se nije naigrao fudbala i da namerava dobro da se zabavi na terenu.

Postigao je dva gola i obeležio ubedljivu pobedu nad Al Karaitijatom od 5:1, od kojih je jedan bio malo "remek delo".

Bivši fudbaler Viljareala, Rekreativa, Malage, Arsenala i reprezentacije Španije, za koju je na 81 utakmici postigao 15 pogodaka, najavio je aktuelnom šampionu Al Duhalu da će morati da se potrudi ako misli da odbrani titulu.

"Al Zaeem", odnosno "Šef", kako glasi popularan naziv kluba koji finansira vladajuća porodica Al Tani, izdvojio se na čelu tabele sa Al Garafom - ekipom našeg trenera Slaviše Jokanovića.

Katarski emir šeik Tamim Bin Hamad Al Tani "težak" je oko dve milijarde dolara, nezvanično, a u evropskim okvirima poznat je kao takođe nezvanični finansijer Pari sen Žermena,kojim predsednikuje njegov prijatelj i sparing partner na tenisu, Naser Al-Kelaifi. Na čelu Al Sada je emirov mlađi brat, lično, 32-godišnji Mohamed Al Tani, koji vodi brigu o pripremama za Svetsko prvenstvo 2022.

Ono će zahvaljujući prinčevima i njihovom bogatstvu biti održano u Kataru.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC