• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Engleski fudbaleri "privodili" prostituke: Mlade zvijezde reprezentacije već protjerane iz tima!

Autor Dušan Ninković

Tako mladi, a već sa lošom reputacijom.

 Fil Foden i Mejson Grinvud izbačeni iz reprezentacije Engleske zbog prostitutki Izvor: Nathan Stirk/Getty Images Europe, Getty Images/Nathan Stirk

Dvojica seniorskih reprezentativaca Engleske, ali oni najmlađi među njima, napravili su haos na Islandu.

Tamo je njihova reprezentacija pobedila golom Rahima Sterlinga sa bijele tačke, u meču koji je obilježio Srđan Jovanović, a njih dvojica su želeli da proslave pozive u nacionalni tim.

Možda će vas zanimati

Kako drugačije nego sa prostitutkama?

Obojica su na Isladnu debitovala za seniorski tim, ali Fil Foden (20) i Mejson Grinvud (18) neće otputovati sa reprezentacijom u Kopenhagen.

Razlog za to je kršenje discipline, pošto su obojica u hotel ''priveli'' nepoznate djevojke. Engleski mediji tvrde da je riječ o prostitutkama, dok djevojke kažu da to nije tačno.

''Jedino što mogu da kažem je da sam u vezi sa jednim od njih već nekoliko dana. Pričali smo nekoliko puta, ali vam ne mogu reći gdje'', otkrila je jedna od djevojaka sa snimka.

Njihov snimak se pojavio na društvenoj mreži Snapchat, a Foden i Grinvud se vide u novoj opremi reprezentacije Engleske. Kako je druga djevojka istakla, niko od njih nije bio zabrinut za COVID-19, pa su u hotelskoj sobi napravile i nekoliko slika.

Fil Foden je u dugogodišnjoj vezi, a sa svojom djevojkom ima i dvogodišnjeg sina, dok je Mejson Grinvud u maju bio u centru pažnje zbog raskida sa tadašnjom djevojkom.

Zbog incidenta koji bi mogao da ugrozi zdravlje ostalih reprezentativaca, dvojica mladih fudbalera su izbačeni iz reprezentacije, a pitanje je i kada će dobiti naredni poziv. Prije svega zbog neodgovornog ponašanja, jer fudbalske kvalitete imaju.

Prije samo nekoliko dana Jaja Ture je izbačen iz hotela pred humanitarni meč zbog prijedloga da se organizuje žurka sa 19 prostitutki!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC