• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbačen iz reprezentacije, pa se izvinjava: Brzo se pokajao zbog lude noći na Islandu

Autor mondo.rs

Njih dvojica nisu bili nimalo oprezni.

 Fil Foden izvinjenje zbog ponašanja reprezentacija Engleske Izvor: Haflidi Breidfjord/Getty Images Europe, Getty Images/Haflidi Breidfjord

Dvojica reprezentativaca Engleske su izbačeni iz nacionalnog tima. Geret Sautgejt je donio jedinu moguću odluku pošto su Fil Foden i Mejson Grinvud prekršili disciplinu na Islandu.

Oni su u hotel u kom je boravio cijeli tim doveli dvije lokalne djevojke, za koje engleski mediji pišu da su prostitutke. Njih dvije se ne slažu sa takvom ocjenom.

Dok jedna od djevojaka tvrdi da je u vezu sa reprezentativcem, pretpostavlja se Grinvudom, Fil Foden mora da se izvinjava.

Njegova reprezentativna karijera je sada na tankom ledu, jer je ovakav potez nije svidio nikome u nacionalnom timu. 

''Želim da se izvinim Geretu Sautgejtu, mojim saigračima, osoblju i navijačima reprezentacije Engleske. Kada sam dobio poziv za nacionalni tim bio sam ponosan, a oblačenje dres je za mene privilegija. Mlad sam, imam još mnogo da učim, ali sam svjestan odgovornosti koju imam kao fudbaler Mančester sitija i reprezentativac'', napisao je Fil Foden.

Dvojica najmlađih fudbalera u nacionalnom timu su bili cimeri, a u njihovoj hotelskoj sobi je bilo i neželjenih gostiju. Foden je svjestan šta je uradio.

''Napravio sam grešku i moj potez nije bio na nivou koji se očekuje. Ugrozio sam zdravlje saigrača i zbog toga neću moći da igram protiv Danske, zbog čega mi je veoma žao. selektoru Sautgejtu i saigračima želim puno sreće u tom meču'', ističe mladi fudbaler.

Njegov klub je takođe izdao saopštenje, ali Mančester siti ovom prilikom uopšte nije bio rječit.

I dok se Fil Foden izvinjava, engleski mediji već spekulišu o potencijalnoj kazni. On i Mejson Grinvud su precrtani za meč protiv Danske, a može se čuti i da neće dobijati pozive u nacionalni tim tokom narednih godinu dana!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC