• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristić: Eh, kad bi nama mijenjali domaćinstva

Trener Zvezde uoči gostovanja u Subotici između redova "nabacio" komšijama da od rivala imaju pogodnosti.

 Kristić: Eh, kad bi nama mijenjali domaćinstva Izvor: MONDO

Aleksandar Kristić sprema crveno-bijele za teško gostovanje u Subotici (nedelja, 13 sati). Očekuje težak meč, takoreći fudbalski rat protiv motivisanog protivnika, ali vjeruje u svoje igrače.

Pritom, baca pogled i u komšijsko dvorište. Govoreći o predstojećoj utakmici na konferenciji za medije dotakao se i dešavanja oko "vječitog rivala". Preciznije, povukao je paralele.

"Subotičani su maksimalno motivisani. Čitam u novinama da su puni samopouzdanja i da će pružiti 150 odsto da uzmu makar bod protiv Crvene zvezde. Iz toga proizilati da neće odmarati igrače za posljednje jesenje kolo i gostovanje u Jagodini što pozdravljam zbog sportskog motiva. Pokušaće da se nadigravaju sa Crvenom zvezdom", rekao je Kristić.

Aluzija šefa Zvezdine struke je jasna - podsjetio je na potez kolege iz BSK-a, Milenka Kikovića, koji je priznao da je nekoliko iskusnih igrača odmarao tako što ih je poštedio duela sa crno-bijelima.

I to nije bilo sve o komšijama.

Kristić se dotakao i zamjene domaćinstva Slobode Point Sevojno i Partizana, na inicjativu užičkog kluba. Sve je posmatrao kroz crveno-bijelu prizmu.

"Prognoze su da će u nedelju kada budemo igrali u Subotici biti snijeg ili kiša, pa neće biti mnogo fudbala na takvom terenu. Ljepše bi bilo da igramo ovde, na našem stadionu. Bilo bi bolje za fudbal, igrače i navijače, a da na proljeće igramo u Subotici. Kao što vidim, neki tako rade. Vidim da nije bilo inicijativa s te strane prema nama".

Kristić ne može da računa na Dejana Milovanovića, zbog kartona.

"U Subotici će se voditi rat. Od mojih igrača očekujem da budu spremni za to. U kombinaciji neće biti igrači koji nisu spremni da se bore za Zvezdin dres", rekao je Kristić i dodao:

"Vjerujem u moje igrače. Igrali smo slične utakmice, u Lučanima, Smederevu, na Banjici, protiv BSK-a... Do sada smo se dobro borili sa tim. Siguran sam da ćemo i mi biti maksimalno motivisani".

Za Subotičane kaže da su dokazali kvalitet.

"Respektujem protivnika, a izdvojio bih Ubiparipa i Torbicu, pokretače Spartaka. Nedostajaće im Bratić i Stevanović u zadnjoj liniji", zaključio je Aleksandar Kristić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC