• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grci nisu odustali: Planiraju da u Hrvatsku putuju pojačani fudbalerom Crvene zvezde!

Autor Dušan Ninković

Uporni su, ali do dogovora još nije došlo...

 Olimpijakos želi Matea Garsiju Izvor: MN PRESS

Srpski šampion je procenio da bi ovog leta klupska kasa mogla da se napuni prodajom Matea Garsije, pa on nije dobijao priliku da igra.

Jedno vreme je bio blizu povratka u domovinu, pominjao se Olimpijakos koji nije nudio dovoljno , a najduže je zainteresovan Aris.

Možda će vas zanimati

Sada su ga ponovo stavili na listu prioriteta. Plan grčkog tima je da što pre dobiju omalenog Argentinca i da sa njim u timu gostuju Rijeci u kvalifikacijama za Ligu Evrope! Ovakve navode u današnjem izdanju piše Sportski žurnal.

Treće kolo kvalifikacija je na programu 24. septembra, a pre te runde grčki fudbalski klub mora da izbaci Kolos, predstavnika Ukrajine u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Grčki timovi poslednjih nekoliko nedelja pokušavaju da ubede crveno-bele da je upravo Grčka idealna destinacija za Garsiju. Zbog toga su uticali na njegovu odluku da se ne vrati u Rasing, ali i iznervirali Zvezdu nekim niskim ponudama.

Kako se sada može čuti, plan je da Olimpijakos kupi Argentinca, a da on prvu godinu ugovora odradi na pozajmici u Arisu i bude im veliko pojačanje za sezonu u kojoj se nadaju grupnoj fazi Lige Evrope.

Od kako je propao transfer u Argentinu, Mateo Garsija je u trenažnom procesu sa crveno-belima pa je nedavno bio i na mini-pripremama u Vrdniku.

Podsećamo, Garsija je već nosio dres Arisa, a u Crvenu zvezdu je stigao iz Las Palmasa. Sada je blizu nove selidbe. Tada je plaćen 2,2 miliona evra, a u beogradskom klubu je odigrao 24 meča.

Postigao je pet golova, od kojih se po značaju izdvaja onaj na gostovanju Jang Bojsu, a po lepoti gol Vojvodini u Novom Sadu. Mateo Garsija nije igrao za Crvenu zvezdu u novoj sezoni.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC