• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo obećao šou na Nou Kampu

Trener Reala najavio je da će njegov tim dati pun doprinos fudbalskom spektaklu, u kojem će moći da uživa cijeli svijet.

 Murinjo obećao šou na Nou Kampu Izvor: MONDO

Prvi ovosezonski "El klasiko" između Barselone i Real Madrida na programu je u ponedeljak od 21 čas.

Kao i obično, utakmica dva najbolja španska tima očekuje se sa nestrpljenjem, a ovom derbiju posebnu draž daje "vatreno krštenje" Žozea Murinja u ulozi šefa struke Reala.

Portugalac je svojevremeno na Nou Kampu bio domaćin, pošto je dugo radio kao prevodilac trenerima Barselone Bobiju Robsonu i Luju van Galu. Katalonci i danas vole da ga zovu tako ("Tradutor"), srećni što imaju materijala za "peckanje" trenera rivalskog kluba.

Taj "Prevodilac" ih je prošle sezone sa Interom eliminisao u polufinalu Lige šampiona, igrajući klasičan bunker u revanšu. Za naredni susret, ipak, najavio je potpuno drugačiji taktički pristup.

"Svi mi - treneri, igrači i sudije - imamo odgovornost da svijetu podarimo veliku, superutakmicu", rekao je Murinjo, čiji tim poslije 12 odigranih kola vodi na tabeli Primere sa bodom prednosti.

Murinjo je dodao da strijepi od reakcije igrača kakvi su Ozil, Kedira i Di Marija, koji će prvi put biti dio "El klasika".

"Dok ne počne utakmica, ne možete da znate kako će ekipa reagovati. Fizički smo u redu, taktički znamo šta da radimo, ali suočićemo se sa timom koji dugo igra zajedno, dok smo mi u ovom sastavu samo nekoliko mjeseci. Moramo biti spremi na sve", zaključio je trener "kraljeva".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC