• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak Tomića i Šćepovića?

Nemanja Tomić i Marko Šćepović mogli bi uskoro ponovo da se priključe prvom timu Partizana.

 Povratak Tomića i Šćepovića? Izvor: MONDO

Dvojicu mladih fudbalera trener Aleksandar Stanojević suspendovao je poslije utakmice sa Čukaričkim na Banovom Brdu (4:2) zbog nediscipline i nedovoljnog angažovanja na meču.

Međutim, brže nego što se očekivalo, Tomić i Šćepović mogli bi da se nađu na putu povratka među crno-bijele, ali konačnu odluku ipak će donijeti Stanojević po završetku sezone.

"Neću da usporavam ili zaustavim razvoj mladih igrača, mada isto tako neću ni da pređem preko nekih stvari. Bio bih srećan ako njih dvojica odluče da se vrate, opet budu dio ekipe, ali to ne zavisi samo od mene", rekao je Stanojević za "Žurnal".
Što se Pjera Boje tiče, on je istakao da je zadovoljan njegovim učinkom, ali da Kamerunac nije minutažom. Za Stanojevića je sve jasno po pitanju tamnoputog napadača.

"Volio bih da ostane, ali ako ne može da se pomiri sa minutažom jasno je šta će se dogoditi po završetku polusezone", pručio je trener Partizana.

Sead Hadžibulić (27) dolazi u utorak na probu u Partizanu. Nekadašnji napadač Novog Pazara i Javora pokušaće da se nametne stručnom na narednim utakmicama u ligi drugih timova. Pored pomenutih klubova igrao je još za albansku Besu, Apoloniju, Vlazniju i rumunsku Gloriju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC