• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puče "bomba" u Londonu: Geret Bejl se vraća u Premijer ligu!

Autor Milutin Vujičić

Izgleda da se dešava...

 Geret Bejl odlazak Real povratak Totenhem Izvor: Guliver/Alexandra Beier/Bongarts/Getty Images

Izgleda da će Real Madrid uspjeti da se "otarasi" Gereta Bejla!

Sklonili su ga iz marketinške kampanje za nove dresove, gotovo ništa s njegovim likom ili imenom ne može da se kupi u zvaničnim klupskim "šopovima", a ispostavilo se da je to bila najava transfera pošto je Velšanin nikad bliže povratku u Englesku.

Italijanski novinar Fabricio Romano, jedan od najpouzdanijih kada su transfer vijesti u pitanju, objavio je da Totenhem pregovara sa Real Madridom oko Gareta Bejla!

Možda će vas zanimati

Dogovor je i dalje daleko, ali je tema Bejl "iskrsla" tokom pregovora Danijela Livija i Florentina Pereza oko Serhija Regilona. Tada je prvi čovjek Totenhema upitao da li bi i Bejl mogao da bude uključen u veliki transfer, a djeluje da je "kraljevski klub" dao zeleno svjetlo.

"Geret Bejl i dalje voli Totenhem, pregovaramo... Tamo želi da bude", rekao je agent Džonatan Benet ove večeri za Bi-Bi-Si potvrdivši da se nešto dešava.

Dobro je poznato da je Geret Bejl prije dolaska u Real Madrid briljirao u dresu Spursa. Doživio je renesansu pomjeranjem sa mjesta lijevog beka na mjesto lijevog krila, pa je zbog toga postao najskuplji svih vremena u ljeto 2013. godine kada ga je Real Madrid platio više od 100 miliona evra.

Izvor: Guliver/ D Dipasupil/Getty Images

U dresu "kraljevskog kluba" je postigao 105 golova na 251 meču, osvoji četiri Lige šampiona, ali nijednog trenutka nije "do kraja kliknulo".

Navijači nisu do kraja prihvatili Bejla, koji je često djelovao nonšalantno, govorio je kako mu je golf draži od Real Madrida, a izgleda da će se neuspješna romansa koja traje već sedam godina okočnati ovog ljeta na obostrano zadovoljstvo.

Ne zaboravimo i da će Žoze Murinjo biti zadovoljan ovim transferom pošto je Geret Bejl možda i najbolje igrao za Real Madrid u njegovom mandatu.

Za sada nema informacija koliko će Bejl koštati Totenhem...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC