• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prelazni rok je gotov, ovi igrači su na zimu slobodni: Od 1. januara mogu da idu Mesi, Pogba, Aguero, Donaruma...

Autor Nebojša Marković

Jedan prelazni rok je tek završni, drugi stiže vrlo brzo!

 Prelazni rok je gotovo, ovi igrači su na zimu slobodni: Od 1. januara mogu da idu Mesi, Pogba Aguero Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/DAVID RAMOS, Guliver/Getty Images/Maurizio Lagana, Guliver/Getty images/Pool, MONDO - ilustracija

Prelazni rok je sinoć u ponoć završen u većini evropskih liga!

Ove neobične 2020. godine taj famozni "deadline day" nije bio 31. avgust već 5. oktobar i sada je najveći dio transfera u Evropi završen.

Možda će vas zanimati

Ali već za manje od tri mjeseca, počeće novi prelazni rok i sve će ponovo biti usmjereno na potencijalne dolaske i odlaske igrača!

Kada bude počela 2021. godina, tog 1. januara, velike zvijezde evropskog fudbala moći će da mijenjaju sredinu.

Za one igrače koji su trenutno u posljednjoj godini ugovora, 1. januar znači i prvi dan od kada će moći da dogovaraju transfere za naredno ljeto i da za to ne moraju ništa da pitaju svoje matične klubove!

Oni će moći da završe sebi predugovore sa narednim klubom, jer se nalaze u posljednjih šest mjeseci ugovora i neki od igrača koji su na toj listi zaista su fenomenalni.

Najveća zvijezda među njima je naravno - Lionel Mesi!

I dalje zvanično najbolji fudbaler svijeta želio je ovog ljeta da napusti Barselonu, ali u tome nije uspio. Ipak, narednog ljeta mogao bi da bude bez bilo kakvih prepreka i već od početka 2021. moći će da razmišlja o odlasku, ukoliko to i dalje bude želio.

Među igračima koji su u posljednjoj godini ugovora nalaze se i Pol Pogba koji se gotovo uvijek dovodi u vezu sa odlaskom iz Mančester junajteda, David Alaba koji je već bio blizu odlaska iz Bajern Minhena ovoga ljeta, kao i Đanluiđi Donaruma.

Talentovani golman Milana je već "starosjedilac" na "San Siru" iako mu je tek 21 godina, a kako mu je agent Mino Rajola, nije nemoguće da dođe do nekog velikog posla za njega i njegovog igrača.

Serhio Aguero ima 32 godine i narednog ljeta bi mogao da napusti Mančester siti, dok je Žoržinjo Vajnaldum svjesno ostao u Liverpulu ovog ljeta znajući da će naredne godine moći da bira svoj naredni klub bez uplitanja ljudi sa "Enfilda".

Anhel di Marija i Julijan Draksler su Pari sen Žermenov dvojac koji je u posljednjoj godini ugovora, kao i Florijan Tovan u Marseju, Hakan Čalhanoglu u Milanu i Nikola Maksimović u Napoliju. Tu su i Edinson Kavani i Džesi Lingard u Mančester junajtedu, Dijego Kosta u Atletiko Madridu, Serhio Ramos u Real Madridu... 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC