• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dramatično na "Grbavici": Potegao pištolj na trenera omladinaca Željezničara jer mu sin nije starter?!

Autor mondo.ba

Trener omladinskog pogona Željezničara doživio je veliku neugodnost tokom prethodnog vikenda kada ga je roditelj jednog neimenovanog dječaka nakon utakmice ganjao i prijetio pištoljem.

 Potegao pištolj na trenera FK Željezničar jer mu sin nije Izvor: MONDO/Samir Cacan

Naime, pomenuti događaj desio se u subotu na stadionu "Grbavica", a u sve se uključila i policija koja je podigla optužnicu protiv muškarca iz Hadžića, kod kojeg je takođe pronašla i pištolj sa okvirom od 14 metaka, za koji nije imao dozvolu, prenijeli su sarajevski mediji.

Možda će vas zanimati

"Dana 10.10.2020. godine u 19:10 sati policijski službenici Policijske uprave Novo Sarajevo su zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 183. KZ F BiH (ugrožavanje sigurnosti) na štetu D.A. iz Sarajeva i krivičnog djela iz člana 74. ZONDINOIM-a KS, lišili slobode osobu B.V. iz Hadžića.

Tokom pretresa ove osobe, policijski službenici su pronašli i uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, od B.V. oduzeli jedan pištolj marke 'Glok', kalibar 9 mm, sa pripadajućim okvirom i 14 komada metaka, a za koje nije posjedovao odobrenje nadležnog organa.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, a lice predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela", poručili su iz MUP-a KS.

Prema trenutim informacijama, roditelj je bio nezadovoljan statusom koji njegov sin ima u timu omladinaca Željezničara, a srećom, na kraju niko nije povrijeđen.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC