• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojio Ligu šampiona u najluđem finalu, sad sve prodaje: Propast bivšeg igrača Liverpula, medalja i dres "idu" za siću!

Autor Nebojša Marković

Neuspjeli projekat ga je doveo u finansijske probleme.

 Stiv-Finan-bivsi-fudbaler-Liverpul-prodaje-medalja-dres-finale-Liga-sampiona-stecaj-kompanija Izvor: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Sjećate li se Istanbula 2005. godine i one pobjede Liverpula u finalu Lige šampiona nakon što su protiv Milana gubili 3:0 na poluvremenu?

Naravno da se sjećate, a vjerovatno pamtite i Stiva Finana u odbrani Liverpula te magične noći. Medalju koju je tog dana osvojio, Finan sada pokušava da proda!

Možda će vas zanimati

Nekadašnji defanzivac "redsa" i bivši šampion Evrope, prodaje svoju pobjedničku medalju Lige šampiona i dresove Liverpula koje je nosio na utakmicama.

Razlog? Njegova kompanija odlazi u stečaj!

Bivši desni bek Liverpula prodaje nekoliko vrijednih stvari koje bi ljubiteljima fudbala mogle da budu zanimljive i to na sajtu za aukcije. Njegova medalja iz neponovljivog finala u Istanbulu 2005. godine može da se kupi za između 13.000 i 16.500 evra.

Dres koji je Finan nosio u tom finalu vrijedi između 2.200 i 2.700 evra, dok kopija trofeja Lige šampiona može da se kupi za 5.500 do 7.700 evra.

Finanova kompanija koja je bazirana u Londonu - "Finan Developments" - bavi se izgradnjom stanova, ali je prošlog mjeseca objavljeno da je otišla u stečaj zbog duga od oko 4.400.000 evra.

Navodno je Finan u cijeli projekat investirao više od 4.000.000 evra, ali je u jednom trenutku došlo do rascijepa između njega i njegovog brata Šona, nakon čega je ovaj drugi prešao u drugu kompaniju.

Sada je Finan u finansijskim problemima pa mora da prodaje i one najvrednije stvari iz njegove fudbalske karijere, a osim stvari iz finala Lige šampiona, prodaje i medalju osvajača Liga kupa Engleske, UEFA Superkupa, FIFA svjetskog klupskog prvenstva... 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC