• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Derbi Liverpula sa ludom završnicom: Šampionu se baš ne da - VAR im oduzeo pobjedu u meču koji je imao sve!

Autor Nebojša Marković

Jako zanimljiv derbi Mersisajda.

 Engleska Premijer liga Everton Liverpul 2 2 Izvor: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Kakav derbi Liverpula - strašan derbi Liverpula!

Utakmica Evertona i aktuelnog šampiona Engleske uopšte nije razočarala i nema šta nismo videli u ovom susretu. Na kraju, poslije četiri gola, jednog poništenog u nadoknadi i jednog direktnog crvenog kartona, gradski rivali su morali da podijele plijen.

EVERTON - LIVERPUL 2:2 (1:1)
/Kin 19, Kalvert Luin 81 - Mane 3, Salah 72/

Možda će vas zanimati

Imao je Liverpul dva puta prednost, oba puta su je gubili, a na kraju su bez pobjede u nadoknadi vremena ostali zahvaljujući VAR sistemu.

Džordan Henderson je bio strijelac za oduševljenje igrača Liverpula, Džordan Pikford je slabo reagovao na golu, a Karlo Anćeloti je u sebi "gorio". Ipak, ponovno gledanje snimka i "crtanje linija" po ekranu donijelo je poništenje gola za konačnih 2:2.

Tako je izgledala završnica u novom uzbudljivom derbiju Liverpula, a Everton će biti taj koji će imati šta da slavi.

Anćelotijeva ekipa je poslije četiri startne pobjede ostala neporažena u Premijer ligi, pokazavši sjajan karakter protiv šampiona. Na odličnu realizaciju Sadija Manea poslije asistencije Endija Robertsona na samom startu meča, uspjeli su da odgovore.

Majkl Kin je udarcem glavom na centaršut Hamesa Rodrigeza izjednačio i prije nego što je bilo 20 minuta igre, dok je poslije odličnog pogotka Mohameda Salaha poslije greške Jerija Mine u spas stigao nezaustavljivi napadač Evertona.

Naravno, radilo se o Dominiku Kalvertu Luinu koji je i ovoga puta bio strijelac nakon što je nadvisio odbranu Liverpula - oslabljenu izlaskom Virdžila van Dajka zbog oštrog starta Pikforda - i tako donio konačnih 2:2.

Do kraja meča smo videli i direktan crveni karton za Rišarlisona, kada je u 90. minutu brutalno startovao na Tijaga Alkantaru, ali je taj potez ostao nekažnjen.

Henderson jeste pogodio za 2:3, ali taj pogodak je ubrzo "obrisan" nakon gledanja snimka, pa Liverpul ostaje na 10 bodova od mogućih 15 sa gol-razlikom 13:13.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC