• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi dočekao Vernera, ali ne i pobedu: Sautempton do boda u nadoknadi vremena, uzalud sjajna partija Nemca

Autor Pavle Knežević

Veza dobra, napad odličan, odbrana - katastrofa.

 Čelsi – Sautempton 3:3 Premijer liga 5. kolo Izvor: Guliver, Mike Hewitt/Getty Images Europe

Fantastična utakmica na Stamford bridžu! Konačno je proradila "nemačka veza" u ekipi Čelsija, ali je odbrana i dalje kriminalna, tako da su "plavci" ostali bez pobede u nadoknadi vremena.

Na kraju utakmice 5. kola Premijer lige,  (2:1).

Možda će vas zanimati

Timo Verner je konačno zablistao i pokazao klasu. U Premijer ligu se upisao sa dva gola, a to je krunisao i asistencijom za Kaija Haverca.

Na drugoj strani istakao se Če Adams golom i asistencijom za Danija Ingsa. Heroj "svetaca" na kraju je bio Janik Vestegor, koji je u nadoknadi vremena dao gol za 3:3.

A nije delovalo tako posle prvih pola sata. U 15. minutu je Verner bez lopte prevario svog čuvara, promenio pravac i prihvatio dugačku loptu Bena Čilvela sa svoje polovine terena. Utrčao je u šesnaesterac, gde ga je okružila odbrana gostiju. On je sačuvao loptu, nanizao nekoliko igrača, promenio stranu i sa oko 11 metara postigao gol.

Već u 28. minutu Žoržinjo je takođe sa svoje polovine uputio dugačku loptu unapred. Verner je istrčao, oslobodio se čuvara, prebacio golmana Aleksa Mekartija i glavom je spustio u gol. Prava majstorija.

U finišu prvog poluvremena, Čelsi je napravio grešku kada je Haverc izgubio loptu na sredini. Uhvatio je Adams i proigrao Ingsa, koji istrčava sam pred Kepu i rutinski daje gol za 2:1.

Već u 57. minutu usledila je nova greška. Ovog puta je Kante pogrešio, Adams mu je uzeo loptu i iz drugog pokušaja smestio loptu pod prečku – 2:2.

Nije to dugo trajalo. Samo dva minuta kasnije, Kristijan Pulišić je dao loptu Verneru, koji je istrčao u šesnaesterac, a onda "na tacni" poslužio Haverca za 3:2.

Sautempton je nastavio da se bori, tempo je opadao kako se bližio kraj utakmice, ali su gosti napadali, tako da je na kraju Volkot šutirao sa 18 metara, Vestegor se sagnuo i dodirnuo loptu za 3:3.

Čelsi ima 8 bodova posle pet kola, dok Sautempton ima 7.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC