• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov izgubio bitku protiv Zlatana - Konte ga poslije derbija branio - to je prava uloga za njega!

Autor mondo.rs

Srpskog defanzivca kritikuju zbog nastupa u milanskom derbiju, a trener ga podržava. "Mislim da je najpametnije da tu igra", govorio je o njegovoj ulozi.

 Antonio Konte - Štoper je prava pozicija za Kolarova Izvor: ANTONIO CALANNI/AP, Tanjug

Inter je imao nekoliko komplikovanih testova ove sezone, ali je na dosad najozbiljnijem ipak pao.

Poslije pobjeda protiv Beneventa (5:2) i Fiorentine (4:3), ekipa Antonija Kontea odigrala je neriješeno protiv Lacija (1:1), pa u subotu uveče izgubila u gradskom derbiju protiv Milana 1:2.

Ekipa Antonija Kontea, formirana da napadne titulu, pala je pred tačno 1.000 gledalaca tako što je oporavljeni Zlatan Ibrahimović postigao dva gola i donio roso-nerima još jednu pobjedu ove sezone.

Švedski veteran pobedio je u duelu protiv srpskog internacionalca Aleksandra Kolarova (34), koji je u derbiju zaigrao svojoj novoj, štoperskoj poziciji.

Kapiten srpske reprezentacije, koji je za deceniju i po na najvišem nivou igrao u nekoliko uloga po lijevoj strani, kao da se još navikava na to mjesto.

Izvor: ANTONIO CALANNI/AP, Tanjug

U derbiju je najprije skrivio penal na Ibrahihoviću, a potom je sa saigračima ispustio Šveđanina i dopustio mu da rutinski pretvori u gol asistenciju Rafaela Leaa za nedostižnih 2:0.

Poslije meča i poraza 1:2, trener Intera Antonio Konte govorio je o mjestu na kojem je koristio Kolarova.

 "Oba gola smo apsolutno mogli da izbjegnemo. To je sigurno. U ovom trenutku, mislim da je to najbolja uloga za Kolarova. Igrao je to u Romi, igrao je to u Srbiji i u ovoj fazi karijere, mislim da je najpametnije da tu igra. Imamo dva napadačka 'spoljna' igrača i imamo dva čista napadača, a balans je najvažnija stvar"

Na pitanje da li je Inter trebalo da zadrži iskusnog štopera kao što je Dijego Godin, koji je otišao u Kaljari, Konte je odgovorio...

"Svaku odluku procjenjuje klub i to nije na meni. Moj je zadatak da izvučem najbolje što mogu iz igrača koji su mi dati. Mislim da je to nešto što radim veoma dobro. Ako hoćete da pričate o drugim stvarima, moraćete da razgovarate sa njima", dodao je Konte.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC