• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije bio faul nad Nikolićem: Srpski sudijski analitičari presudili da Zvezda nije oštećena!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Složili se Nedić i Jokić.

 hofenhajm-zvezda-2-0-veljko-nikolic-sudijski-analiticari-nedic-i-jokic. Izvor: Arena Sport/Screenshot

Iznervirao se Dejan Stanković kada je u 63. minutu Crvena zvezda primila gol preko Baumgartnera, ali pre svega zbog toga što se sudija nije oglasio deset sekundi ranije.

Nakon jednog duela na sredini terena, kada su se sudarili Kevin Akpoguma i Veljko Nikolić, zatražili su igrači Crvene zvezde faul, ali je arbitar Ernandez iz Španije procenio da tu nije bilo elemenata za zaustavljanje igre.

Možda će vas zanimati

Za njegovom ocenom, posle pregleda snimka, složili su se i srpski sudijski analitičari.

"Ovde samo deluje kao da je strahovit faul, ali to što je sudija video… Zakasnio je Nikolić stotinak sekunde, prvi loptu udara plavi (Akpoguma prim. aut.), a onda naš fudbaler", kazao je Dejan Nedić gostujući na RTS.

Isto viđenje imao je i Zdravko Jokić koji je analizirao sporne situacije na Arena Sport.

"Ovde vidimo da igrač Hofenhajma udara loptu i da zato Veljko odskače u vis. Da ga je samo malo zakačio, onda ga ne bi opravdalo. Postoji mogućnost da je možda bio kontakt špic od špic. Utisak je da nije došlo do toga, on od udarca lopte leti uvis", ispričao je Jokić.

Zanimljivo je da je Nedić kazao da je možda Hofenhajm oštećen protiv Zvezde zbog situacije iz prvog poluvremena kada je Sanogo bio u duelu sa Gaćinovićem.

"Da je bio VAR gledali bismo penal. Nemci ko Nemci, nisu obratili pažnju, a mi smo gledali više puta. Bio jeblizu sudija, da je bilo VAR-a, vratio bi ga… Uslovi za kazneni udarac postoje, i gornji i donji deo tela su tu!", naveo je Nedić.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Čist faul, odnosno, sigurno bi ga svirao švabama, ovaj španski uvlakač. Ovako mili moji Srbi i dalje smo na lošem glasu kod poštenih zapadnjaka.... To je tzv preoštar start i visoko postavljena noga sa otvorenim đonom a ova dvojica su već zaboravili šta je suđenje.... Dobra Zvezda... Bravo....

Blabla

@Čova buraz nema to veze čova, skroz regularan start, vise je iznenađenje što je toliko regularan nego sudijska odluka, takođe regularna.. Hofenhajm odmorio neke igrace, odradili utakmicu bez kartona, bez prigovora i pominjanja majki 90min.. laganica

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC