• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Propao Zvezdin transfer u Aziju: Vladan Milojević ne kupuje omiljenog igrača!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Velika letnja saga je završena!

 el-fardu-ben-vladan-milojevic-transfer-al-ahli-fk-crvena-zvezda-ne-odlazi-iz-zvezde Izvor: MN PRESS

El Fardu Ben, jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde još od trenutka kada je stigao iz Olimpijakosa, ostaće u klubu barem do decembra.

Iako je prethodnog leta bio blizu transfera, a ovog se ta priča ponavljala, sada je jasno da će Dejan Stanković moći da računa na reprezentativca Komorskih ostrva do kraja grupne faze Lige Evrope.

Možda će vas zanimati

Za usluge krilnog napadača, koji je često igrao kao ofanzivni vezni ili najistureniji igrač Zvezde, dugo je bio zainteresovan Vladan Milojević. Trener koji ga je poznavao iz Grčke, a zatim i doveo u Beograd, želeo ga je i u Al Ahliju iz Džede, prvoligašu iz Saudisjke Arabije.

To se neće desiti, definitivno!

Al Ahli ima pravo da za domaće prvenstvo prijavi sedam inostranih fudbalera i danas je Vladan Milojević sa svojim saradnicima zaključio taj spisak. Na njemu su Marko Marin, nekadašnji kapiten crveno-belih, ali i Ljubomir Fejsa, Samjuel Ovusu, bivši fudbaler Čukaričkog, Omar Al Soma koji je verovatno najbolji igrač tima, Brazilac Lukas Lima, Rumun Aleksandru Mitrita i Marokanac Dris Fetuhi.

Upravo je dolazak Ovusua na pozajmicu do zime uticao na to da Al Ahli odustane od Zvezdinog fudbalera, pa će možda u januaru pokušati ponovo. Oni su Samjuela Ovusua, potencijalnog reprezentativca Gane, doveli na pozajmicu koja traje upravo do narednog prelaznog roka.

Nakon dobrih rezultata u prethodnom prvenstvu i uspešnog nastupa u Ligi šampiona Azije, Vladan Milojević je dobio nekoliko igrača koji bi mogli da budu ključni u timu.

Iako je imao ponude iz Evrope, za Saudijsku Arabiju se opredelio Ljubomir Fejsa, a vrlo važni dolasci su i Mitrite i Lime koji imaju zavidno iskustvo u Evropi.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC